طرز پخت سوپ عدس مقوی به روش اصلی ترکیه ای

تحلیلی حریم نیوز: سوپ عدس یکی از انواع غذا‌های خوشمزه و ساده بین المللی است که با دستور‌های بسیار متنوعی تهیه می‌شود. این سوپ خوشمزه با مواد بسیار متنوعی تهیه می‌شود و به همین دلیل در هر کدام از شهر‌های کشور یک دستور خاص و منحصربفرد دارد.
طرز پخت سوپ عدس مقوی به روش اصلی ترکیه ای
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حریم نیوز:  

سوپ عدس را می‌توانیم به سلیقه خوود با انواع عدس‌های سبز، زرد و قرمز درست کنیم که سلیقه‌ای می‌باشد. این سوپ خوشمزه برای تقویت بدن و پیشگیری از سرماخوردگی نیز بسیار مناسب است و می‌توانیم در فصول سرد سال مثل پاییز و زمستان این سوپ خوشمزه را درست کنیم. البته این سوپ خوشمزه را می‌توانیم به عنوان یک پیش غذای مجلسی برای مهمانی نیز درست کنیم.

طرز پخت سوپ عدس مقوی به روش اصلی ترکیه ای

دیگران چه می خوانند:

دستور پخت سوپ عدس

مرحله اول

به نقل از چی شی؛ برای تهیه سوپ عدس مجلسی ابتدا پیاز را به همراه سیر پوست می‌گیریم و می‌شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه نگینی خرد می‌کنیم. قابلمه‌ای را روی حرارت قرار می‌دهیم و کمی روغن داخل آن می‌ریزیم.

مرحله دوم

سپس پیاز و سیر را اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا سبک و نرم شوند. سیب زمینی‌ها را پوست می‌گیریم و هویج‌ها را نیز با پوست کن پوست می‌گیریم و می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می‌کنیم.

مرحله سوم

گوجه فرنگی را نیز می‌شوییم و مانند سیب زمینی‌ها مکعبی در اندازه متوسط خرد می‌کنیم و همراه با هویج و سیب زمنی‌های خرد شده به پیاز اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم و عدس شسته شده را نیز اضافه می‌کنیم

مرحله چهارم

همین طور بلافاصله زردچوبه را به همراه پودر زیره، پودر ادویه کاری، زنجبیل و فلفل سیاه روی مواد می‌پاشیم و همگی مواد را تفت می‌دهیم و مواد را به اطراف قابلمه می‌کشیم و وسط را کمی خالی می‌کنیم.

مرحله پنجم

سپس رب گوجه فرنگی را آنجا می‌ریزیم و به مدت ۱ دقیقه تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن گرفته شود و بعد با مواد مخلوط می‌کنیم و عصاره مرغ را نیز اضافه می‌کنیم و تا سطح روی مواد آب جوش یا آب مرغ می‌ریزیم

مرحله ششم

حالا درب قابلمه را می‌گذاریم و حرارت را نسبتا زیاد می‌کنیم تا مواد به جوش بیاید و بعد حرارت را ملایم می‌کنیم تا عدس‌ها خوب بپزند. پس از گذشت تقریبا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت مواد داخل سوپ را تست می‌کنیم.

مرحله هفتم

پس از اینکه سوپ را تست کردیم و مطمئن شدیم که غذا محتویاتش پخته شده است و بعد با گوشتکوب برقی سوپ را میکس می‌کنیم و پوره سوپ عدس را داخل پیاله‌ای می‌کشیم و با لیمو تازه نوش جان کنید.

طرز پخت سوپ عدس مقوی به روش اصلی ترکیه ای

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟