وی گفت: در 40 سال گذشته تولید کشاورزی حدود چهار برابر شده و از 25 میلیون تن به 125 تا 130 میلیون تن رسیده است است که این به محرومیت زدایی و تولید ناخالص داخلی کمک می کند.
پالوج در ادامه گفت: فلسفه جهاد کشاورزی ساخت زیربناها هایی مثل برق آب و راه بود که در کنار اینها کارهای فرهنگی و اجتماعی و توسعه کشاورزی هم در مناطق محروم انجام می دهد و نتیجه اقدامات این است که امروز می بینیم چه تعداد از روستاها دارای آب و برق شده اند و چه مقدارراه سازی انجام شده است.
قائم مقام موسسه پژوهش و برنامه ریزی اقتصاد کشاورزی و توسعه روستایی گفت: روستاها کانون تولید کشاورزی هستند و باید رویکرد یکپارچه در توسعه کشاورزی و روستایی داشته باشیم و کارکرده روستا را به عنوان قطب تولید محور تعریف کنیم، این مسئله باید مورد پذیرش سیاستمداران قرار بگیرد که از روستا چه توقعی دارند.
وی در رابطه با این نمایشگاه گفت: این نمایشگاه می توانست نظام مند تر و تخصصی تر برگزار شود و ما در این نمایشگاه با دریایی از اطلاعات مواجه می شویم که نمی توانیم به طور و مناسب از آنها استفاده کنیم،اگر در هر یکی از غرفهها نماینده آن دستگاه حضور داشت و توضیحات لازم را می داد میتوانست به شناسایی بیشتراقدامات آن دستگاه کمک کند.
پالوج با بیان اینکه امیدوارم که بتوانید در این نمایشگاه اهمیت روستا را به تصویر بکشید جایی که نزدیک به 20 میلیون نفر انسان زندگی می کنند و تولید کشور را شکل می دهند گفت: امنیت غذایی حاصل دسترنج کشاورزان و روستاییان است.
0 دیدگاه