وی افزود: صرفنظر از آثار سیاسی که در بخش صادرات محصولات غذایی ایران است فقدان این ظرفیت در بحث توسعه کابردهای هسته ای موجب شده در چند هفته اخیر شنیدید که خیلی از محصولات ما را مرجوع کردند.
اسلامی گفت: براساس مطالعات صورت گرفته ۱۲ قطب در کشور براساس طراحی جامعی که وجود دارد در توسعه کاربرد پرتوها شناسایی شده و آماده همکاری با عزیزانی هستیم که در این فرآیند علاقه مند سرمایه گذاری و مشارکت با سازمان انرژی اتمی هستند.
رئیس سازمان انرژی اتمی اضافه کرد: متاسفانه از تاثیرات اقتصادی فناوری هسته ای غفلت کرده ایم و امروز در دنیا ما را در حوزه هسته ای در زمینه غنی سازی می شناسند و در غنی سازی هم اتهاماتی نثار ما می کنند و هر روز هم ما دفاع می کنیم که دنبال سلاح هسته ای نیستیم و در راهبرد امنیت ملی ما چنین گامی تعریف نشده است، وقتی دامنه کاربرد پرتوها را تبیین و عملیاتی نکنیم، آنها انگشت اتهام را به سمت ما نشانه می گیرند.
معاون رئیس جمهور به تولید رادیوداروها اشاره کرد و گفت: دیروز از سه رادیوداروی جدید رونمایی کردیم که برای بخش درمان جامعه ضروری است و ان شاءالله پژوهشگاه سازمان این رادیوداروها را در اختیار شرکت پارس ایزوتوپ قرار میدهد تا فعالیتهای تکمیلی را برای گرفتن مجوز و ورود به زنجیره رادیوداروهای قابل استفاده در بخش درمانی کشور انجام دهد.
وی به تلاش گسترده برای استفاده از انرژی هسته ای برای تولید برق و آب شیرین کن ها اشاره کرد و گفت: سرمایه گذاری ۴۰ میلیاردی نیاز است برای تامین ۱۰ هزار مگاوات برق هسته ای که بتوانیم در ۱۵ سال آینده نیروگاه های هسته ای را گسترش دهیم.
اسلامی به توسعه ظرفیتهای پژوهشی و توسعه نیروی انسانی در حوزه هسته ای نیز اشاره کرد و گفت که سازمان به این موضوع اهتمام ویژه خواهد داشت.
رئیس سازمان انرژی اتمی از آمادگی این سازمان برای همکاری در حوزه صنعت غذایی و کشاورزی خبر داد.
0 دیدگاه