سقف مجاز افزایش اجاره بها شامل کیش هم می شود

تحلیلی حریم نیوز: اجرای مصوبه تمدید اجباری قراردادهای اجاره که در سال ۹۹ به دلیل شیوع کرونا مصوب شد، برای سال ۱۴۰۰ تمدید شده است و شامل جزیره کیش هم می شود.
سقف مجاز افزایش اجاره بها شامل کیش هم می شود
دیگران چه می خوانند:
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حریم نیوز:   مصوبه ستاد مبارزه با کرونا درباره تمدید قراردادهای اجاره تا سه ماه پس از اتمام کرونا در جزیره کیش هم اجرایی می‌شود و در سال ۱۴۰۰ و تا سه ماه بعد از اعلام پایان رسمی کرونا در کشور، این مصوبه ملاک عمل خواهد بود.
 
در همین راستا،در پی ارسال نامه سعیدپورعلی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد و دبیر شورای سلامت کیش خطاب به معراج نادری فصیح، سرپرست معاونت اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش، علی امیدی مدیر بازرگانی سازمان منطقه آزاد کیش طی نامه ای به اتحادیه مشاورین املاک کیش، دفاتر املاک را ملزم به رعایت این مصوبه دانسته و اعلام گردید طبق قانون متخلفین تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت.
 
بر اساس این مصوبه، هر فردی که اجاره نامه‌اش تمام شده باشد با درصد افزایش اعلام شده که در تهران ۲۵ درصد، کلان شهرها ۲۰ و سایر شهرها ۱۵ درصد است، مجدد اجاره‌نامه خود را تمدید خواهد کرد و نیازی به اسباب‌کشی وجود ندارد.
 
  

سقف مجاز افزایش اجاره بها شامل کیش هم می شود

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟