این غذای اصیل ایرانی هوش از سرتان می برد!+ طرز تهیه

شامی رودباری غذایی بسیار لذیذ و خوشمزه است که اصالت آن به رودبار بر می گردد.
این غذای اصیل ایرانی هوش از سرتان می برد!+ طرز تهیه
 

شامی رودباری، غذای اصیل ایرانی، بسیار لذیذ و خوشمزه است که طعمی نزدیک به کتلت دارد و در شهر‌های مختلف با رسپی‌های خاص درست می‌شود.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 400 گرم

پیاز متوسط 1 عدد

دیگران چه می خوانند:

جعفری تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نعنا تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آب جوش 1 و نیم لیوان

پیاز متوسط 1 عدد

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

آب نارنج 5 قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه:

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده و آب گرفته خوب ورز می‌دهیم.

جعفری و نعنا خرد شده را هم به مواد اضافه می‌کنیم.

حالا نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به گوشت چرخ کرده اضافه می‌کنیم.

سپس خوب ورز می‌دهیم تا مواد ترکیب شده و گوشت منسجم شود.

مقداری از مایه شامی بر می‌داریم و در دست به شکل دلخواه فرم می‌دهیم و درون تابه قرار می‌دهیم و دو طرف آن را سرخ می‌کنیم.

برای سس شامی هم پیاز را با دندانه‌های درشت رنده، رنده می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا پیاز کاراملی شود.

حالا رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می‌کنیم و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به رب گوجه فرنگی اضافه می‌کنیم.

در ادامه آب جوش را به سس اضافه می‌کنیم و مخلوط می‌کنیم، سپس درب تابه را می‌بندیم و اجازه می‌دهیم سس جوش بیاید.

در مرحله آخر شامی‌ها را در سس مخصوص می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم با شعله کم 40 دقیقه بپزد و مزه بگید. این غذای اصیل ایرانی نوش جانتان.

این غذای اصیل ایرانی هوش از سرتان می برد!+ طرز تهیه

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟