9عارضه جانبی تخمه کدو تنبل

دانه‌های کدو تنبل، سرشار از مواد مغذی قدرتمند، برای سلامتی شما مفید هستند. با مجموعه گسترده‌ای از مواد معدنی و ویتامین‌ها، این دانه‌ها غنی‌ترین دانه‌هایی هستند که برای درمان مشکلات پروستات، آرتریت، حملات انگلی شناخته شده‌اند. این دانه‌ها همچنین درمان‌های طبیعی برای افسردگی ارائه می‌کنند. اگرچه دانه کدو تنبل در مقادیر غذایی بی‌خطر است، اما مصرف آن‌ها در مقادیر دارویی ممکن است خطرناک باشد. بنابراین، در اینجا قصد داریم به چند عوارض جانبی دانه کدو تنبل بپردازیم.
9عارضه جانبی تخمه کدو تنبل

انواع جدیدتر کدو تنبل برای برآوردن تقاضای فزاینده برای دانه‌های آن در حال توسعه هستند، به ویژه در کشورهایی مانند چین، جایی که این یک میان وعده محبوب است. این دانه‌ها فاقد پوسته معمولی هستند و هضم آن‌ها راحت‌تر است.

عوارض جانبی بالقوه‌ای در ارتباط با آن‌ها وجود دارد. در ادامه بخوانید تا مختصری از عوارض جانبی دانه کدو تنبل را با ما در اینجا دریافت کنید:

دیگران چه می خوانند:

1. درد معده


تخمه کدو تنبل وقتی به مقدار زیاد مصرف شود باعث درد معده می‌شود. این یک منبع غنی از روغن‌های چرب است که در صورت مصرف بیش از حد مجاز، می‌تواند باعث ناراحتی معده و به دنبال آن گرفتگی و درد شود. فقط سعی کنید 1 تا 2 قاشق چای‌خوری را در یک زمان مصرف کنید یا آن را همراه با سایر غذاها بخورید تا این عارضه از بین برود. همچنین می‌توانید این دانه‌ها را قبل از مصرف تفت دهید.


2. عدم وجود مواد مغذی


اگر این دانه‌ها را به درستی مصرف نکنید، ممکن است در معرض خطر از دست دادن مواد مغذی مختلف قرار بگیرید. پخت بیش از حد یا عدم جویدن در واقع شما را از مزایای آن محروم می کند. تخمه کدو تنبل ترد پخته شده فاقد مواد مغذی محلول در آب مانند ویتامین B6، نیاسین، ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین B12 و ویتامین C است. اگر این دانه‌ها را می‌پزید، حرارت را در کمترین حد ممکن نگه دارید. همچنین جویدن صحیح آن‌ها به جای بلعیدن آن‌ها باعث هضم بیشتر شده و به جذب بهتر مواد مغذی موجود کمک می‌کند.


3. برای افرادی که از داروهای ادرارآور استفاده می‌کنند خوب نیست


ادما معمولاً در افراد مبتلاء به اختلالات کلیوی یا برخی از مشکلات قلبی عروقی دیده می‌شود. مطالعات نشان می‌دهد که این دانه‌ها دارای قدرت ادرارآور ملایم ذاتی هستند که به نوبه خود می‌توانند با داروهای ادرارآور تداخل داشته باشند و راه را برای افزایش بازدید از دستشویی هموار کنند. این در واقع ممکن است بر تعادل مواد معدنی در بدن شما تأثیر بگذارد. بنابراین، اگر از داروهای ادرارآور استفاده می‌کنید، مراقب باشید!


4. برای نوزادان ایمن نیست


تخمه کدو حاوی پروتئین و آهن در مقادیر قابل تحسین است که آن را به یک میان وعده وسوسه‌انگیز برای نوزادان تبدیل می‌کند. با این حال، به دلیل داشتن فیبر و اسیدهای چرب، برای نوزادان توصیه نمی‌شود زیرا می‌تواند باعث گرفتگی معده، درد، استفراغ و حتی اسهال شود.


5. برای زنان باردار و شیرده ایمن نیست


تخم کدو منبع طبیعی آلفا لینولنیک اسید و DHA است که به روند شیردهی در مادران شیرده کمک می‌کند. با این حال، خوب است که با مصرف آن‌ها در مقادیر محدود، در سمت امن باقی بمانید. همچنین، تخمه کدو تنبل برای زنان باردار بسیار مفید است، زیرا حاوی تمام مواد مغذی ضروری برای رشد دوران بارداری است. با این حال، برخی تحقیقات متناقض نیز وجود دارد، و مشخص شده است که آن‌ها عوارض جانبی ایجاد می‌کنند. از این رو، مصرف تخمه کدو تنبل در حد اعتدال و پس از مشورت با متخصص تغذیه یا پزشک بی‌خطر است.


6. آلرژی به دانه کدو تنبل


در حالی که این دانه‌ها در مقایسه با سایر گونه‌های دانه حساسیت‌زا نیستند، واکنش‌های آلرژیک خاصی وجود دارد که می‌تواند با استفاده از دانه‌های کدو تنبل ایجاد شود و پوست هدف اصلی است. اگر طعمه آلرژی به دانه کدو تنبل شوید، در اینجا می‌توانید انتظار داشته باشید:
اگزما که با پوسته پوسته شدن، ملتهب و قرمز مشخص می‌شود.

  • خارش و کهیر
  • رینوکونژونکتیویت با احتقان بینی و عطسه مشخص.
  • آسم آلرژیک
  • مانع تنفس
  • سردرد
  • تورم و قرمزی در داخل و اطراف دهان.
  • تحریک گلو
  • تنگی نفس
  • سرفه کردن

برای بررسی و مصرف داروهای مناسب سریعاً با پزشک خود قرار ملاقات بگذارید.
برخی از افراد مبتلاء به آلرژی به دانه کدو تنبل به اعضای برجسته خانواده Rosaceae مانند زردآلو، سیب، بادام، گیلاس، آلو، گلابی و توت‌فرنگی نیز حساسیت دارند.


7. برای افراد مبتلاء به هیپوگلیسمی ایمن نیست


مطالعات انجام شده در مورد خواص تخمه کدو تنبل نشان می‌دهد که این دانه‌های کدو تنبل گزینه‌های ایده‌آلی برای دیابتی‌ها هستند زیرا دارای پتانسیل تنظیم قند خون هستند. در واقع سطح گلوکز را در خون کاهش می‌دهد و در نتیجه از تشدید ناخواسته جلوگیری می‌کند. اگر از داروهای ضددیابت استفاده می‌کنید یا اگر دچار افت قند خون هستید، پس از مشورت با پزشک، توصیه می‌شود دانه کدو تنبل را در رژیم غذایی خود بگنجانید.


8. می‌تواند باعث افزایش وزن ناخواسته شود


100 گرم دانه کدو تنبل با 49.05 گرم چربی (164 درصد چربی توصیه شده روزانه) 559 کالری به شما می‌دهد. بنابراین مطمئن شوید که این میان وعده را در حد اعتدال میل کنید مگر اینکه بخواهید چاق شوید. چاقی دلیل اصلی بسیاری از بیماری‌ها از جمله فشار خون بالا و دیابت است. بنابراین، قبل از گنجاندن این دانه‌ها در رژیم غذایی خود، با پزشک خود مشورت کنید، به خصوص اگر در مسیر کاهش وزن هستید. همچنین اگر رژیم غذایی خاصی دارید فقط 1 تا 2 قاشق چای‌خوری از دانه‌ها در روز توصیه می‌شود.


9. برای افراد با فشار خون پایین بی‌خطر نیست


دانه‌های کدو تنبل دارای آنتی‌اکسیدان‌های غنی هستند. این به آن‌ها امکان می‌دهد سطح فشار خون را کاهش دهند. از این رو، اگر از افت فشار خون رنج می‌برید یا از داروهای ضدفشار خون پرفشاری خون رنج می‌برید، پس از مشورت با پزشک خود در مورد عوارض و خطرات مربوطه، از دانه‌ها استفاده کنید.


چه کسانی باید از خوردن تخمه کدو تنبل پرهیز کنند


تخمه کدو تنبل شور و برشته یک میان وعده محبوب به خصوص در چین و مکزیک است. با این حال، بخش خاصی از جامعه وجود دارد که ممکن است از اجتناب از مصرف بیش از حد آن‌ها سود ببرند. 
تخمه کدو تنبل یک میان وعده خوشمزه برای خوردن است. با این حال، مصرف بیش از حد ممکن است مضر باشد. از عوارض تخمه کدو تنبل می‌توان به افت قند خون و معده درد اشاره کرد. نوزادان، زنان باردار و زنان شیرده باید از مصرف بیش از حد آن خودداری کنند زیرا دانه‌ها ممکن است باعث ایجاد مشکلات گوارشی شوند. همچنین، دانه‌ها هیچ دستورالعملی در مورد مصرف توصیه شده روزانه ندارند. در برخی موارد، تخمه کدو تنبل می‌تواند باعث واکنش‌های آلرژیک یا اختلال در عملکرد برخی داروها شود. بنابراین، در صورت مشاهده هر گونه عوارض جانبی، مصرف آن‌ها را محدود کنید.

9عارضه جانبی تخمه کدو تنبل

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟