آشنایی با روش تهیه آش شیر – غذای محلی تبریز، دریان

آش شیر یکی از چندین غذای محلی و سنتی تبریز، دریان است.
آشنایی با روش تهیه آش شیر – غذای محلی تبریز، دریان
 

 

 

مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:

شیر: یک لیتر

دیگران چه می خوانند:

گندم پوست کنده: 300 گرم

نخود: 60 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

کشمش بی‌‏دانه، گردو، بادام: جهت تزیین

طرز تهیه:

گندم را از شب قبل خیس کنید و با یک لیتر آب به همراه نخود روی حرارت قرار دهید تا زمانی که نخود پخته شود و گندم کاملاً لعاب‌دار شود.

سپس کمی نمک اضافه کنید تا زمانی که آب حبوبات کشیده شود.

در این زمان شیر را بیفزایید و شعله را ملایم کنید تا آش غلیظ شود.

در پایان، آش را در ظرف کشیده روی آن مقدار قابل توجهی کشمش شسته شده و گردو و بادام بریزید.

در کنار این آش معمولاً فالوده‌ی خانگی سرو می‏‌شود.

انرژی کل: 1600کیلو کالری

آشنایی با روش تهیه آش شیر – غذای محلی تبریز، دریان

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟

0 دیدگاه

دیدگاه خود را بیان کنید

تبلیغات متنی