دمپختک را به ساده ترین روش بپزید

دمپختک یا دمی باقالی که بهش دمپختک باقالی هم گفته می‌شود، یک غذای ساده و نسبتا ارزان است که خیلی زود هم آماده می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه دمی باقالی به ساده ترین روش آشنا می‌شوید.
دمپختک را به ساده ترین روش بپزید

دمپختک از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که با مواد اولیه ویژه برنج تهیه می‌شود و بسیاری از ایرانیان دمپختک را در قالب‌های مختلف (مانند دمپختک باقالی، دمپختک سیب زمینی، دمپختک نیمرو) درست می‌کنند.

 

مواد لازم تهیه دمی باقالی 

برنج 4 پیمانه

دیگران چه می خوانند:

باقلای زرد 2 پیمانه

زردچوبه 2 قاشق غذاخوری

پیاز 2 عدد 

نمک و فلفل و روغن به مقدار لازم

طرز تهیه دم‌پختک یا دمی باقالی 

1- برای تهیه دمپختک ابتدا پیازها را پوست می‌گیریم، می‌شوییم و روی تخته آشپزخانه به صورت نگینی خرد می‌کنیم.

2- تابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و روغن داخل آن می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم تا روغن کمی داغ شود و بعد پیازها را داخل تابه می‌ریزیم و تفت می‌دهیم.

 

 

3- پیازها که سبک و نرم شدند، مجددا آنها را تفت می‌دهیم و صبر می‌کنیم تا سرخ و طلایی شوند و کمی زردچوبه در آخر سرخ شدن روی پیازها می‌ریزیم.

4- باقلاهای خشک شده را نیز داخل تابه می‌ریزیم و با پیازها تفت می‌دهیم. 3 الی 4 لیوان آب به مواد اضافه می‌کنیم و در تابه را می‌گذاریم و اجازه می‌دهیم تا باقلاها نیم‌پز شوند. پس از نیم‌پز شدن (دقت کنید که آب باقلاها بیشتر از یک بند انگشت نباشد) کمی نمک و فلفل سیاه داخل تابه می‌ریزیم.

5- سپس برنج شسته شده را به مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم. حرارت را کمی زیاد می‌کنیم تا آب داخل تابه تبخیر شود و بعد روغن را می‌ریزیم.

6- حرارت را کم و برنج را دم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم خوب پخته شود. دمپختک ما بعد از 30 الی 40 دقیقه آماده نوش جان کردن است.

دمپختک را به ساده ترین روش بپزید

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟