به همین دلیل است که امتحان کردن دستورالعملهای شگفت انگیز صبحانهی قلیایی ممکن است بهترین راه برای متعادل کردن سطح pH در بدن شما باشد. در این مقاله، به برخی از دستورالعملهای ساده برای صبحانهی قلیایی که میتوانید از راحتی در خانهی خود امتحان کنید، نگاهی بیندازید.
دستورالعملهای قلیایی صبحانه
1. نان تست فرانسوی
نان تست فرانسوی یک غذای لذیذ است که میتوان روزانه آن را در برای صبحانه میل کرد.
عناصر:
6 برش نان قهوهای
2 عدد تخممرغ
1/2 فنجان شیر
1 قاشق دارچین آسیاب شده
1 قاشق چایخوری نمک برای طعم دادن
1 قاشق چایخوری عصارهی وانیل
1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
مراحل:
تخم مرغها، شیر، نمک، ادویهها و وانیل را در ظرفی با همزن بزنید.
نان را در مخلوط تخم مرغ آغشته کنید و اجازه دهید دو طرف آن خیس بخورد.
در تابهای مقداری روغن بریزید و روی شعلهی ملایم گرم کنید.
دو طرف نان را بپزید تا طلایی شود.
سپس آن را با یک حبه کره سرو کنید.
2. پنکیک سیب
عاشق خوردن سیب هستید اما از درست کردن سالاد خسته شدهاید؟ پنکیک سیب را امتحان کنید. این برشهای نازک پر از طعم و مزه هستند. با رعایت دستورالعملها آنها را به راحتی در خانه آماده کنید.
عناصر:
1/2 فنجان آرد
1/2 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
1 عدد تخم مرغ هم زده شده
1/3 فنجان پر از شیر
2 عدد سیب قرمز رنده شده
2 قاشق غذاخوری روغن پخت و پز
1 عدد کیوی پوست کنده
یک مشت بلوبری
½ فنجان ماست یخ زدهی کم چرب
مراحل:
یک کاسه بردارید و آرد را با دارچین مخلوط کنید. حالا مقداری شیر و تخم مرغ اضافه کنید. آنقدر به هم زدن ادامه دهید تا ببینید صاف میشود.
یک ماهیتابه بردارید و مقداری روغن به آن اضافه کنید. حرارت را کم نگه دارید.
مخلوط سیب را به تابه اضافه کنید.
آنها را پهن کنید و بگذارید دو دقیقه بپزد.
از آنها دستههای جداگانه درست کنید.
سپس با ماست، زغال اخته و کیوی سرو کنید.
3. سالاد صبحانه آووکادو
این سالاد شگفت انگیز مکزیکی مورد علاقهی اکثر مردم لاتین و آمریکایی است. بافت و طعم متفاوتی دارد و میتواند به کاهش وزن کمک کند.
عناصر:
2 عدد تورتیلا
1/2 بسته توفوی سفت
آووکادو 1 عدد
1 عدد گریپ فروت صورتی
یک مشت بادام
4 مشت اسفناج
1 قاشق چایخوری سس چیلی
2 عدد گوجه فرنگی
½ پیاز قرمز
½ لیمو
مراحل:
تورتیلاها را در فر گرم کنید.
پس از گرم شدن، آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر قرار دهید.
مقداری توفو، پیاز و گوجه فرنگی را از یک طرف خرد کنید. سپس با سس فلفل قرمز مخلوط کنید.
مدتی آن را در یخچال قرار دهید.
بادام، گریپ فروت و آووکادو را خرد کنید.
همهی آنها را با هم مخلوط کرده و به طور مرتب روی کاسه قرار دهید.
مقداری آب لیموی تازه را روی آن فشار دهید!
4. سالاد جوانه را مخلوط کنید
این سالاد مخلوط جوانه هم سلامت و هم طعم را بهتر میکند. جوانهها قابل هضم هستند و حاوی پروتئینها، ویتامینها و مواد معدنی فراوان هستند.
عناصر:
½ فنجان جوانه شنبلیله
½ فنجان رادیچیو یا کلم قرمز
1 تربچه کوچک، نازک برش خورده
½ فنجان آرگولا یا بچه اسفناج
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
½ قاشق چایخوری مخلوط گیاهان ایتالیایی
آب نصف لیموترش
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
یک پیمانه فلفل سیاه آسیاب شده
مراحل:
تمام سبزیجات و جوانهها را در یک کاسهی بزرگ بریزید.
روغن زیتون، مخلوط گیاهان ایتالیایی، آب لیموترش، نمک و فلفل سیاه را در یک کاسهی کوچک مخلوط کنید.
سس سالاد را بریزید و سبزیجات را با هم بریزید.
5. پورهی نخود کلم
پورهی کلم پیچ و نخود سالم است و طیف وسیعی از فواید سلامتی را برای شما به ارمغان می آورد.
عناصر:
3 قاشق غذاخوری سیر
موسیر یا پیاز سفید کوچک 1 عدد
یک دسته کلم پیچ
½ فنجان نخود آب پز
2 قاشق غذاخوری روغن نارگیل
نمک دریایی
مراحل:
موسیر را خرد کرده و سرخ کنید. مقداری سیر خرد شده را در روغن زیتون اضافه کنید.
صبر کنید تا قهوهای طلایی شود و سپس مقداری کلم پیچ، پیاز و سیر اضافه کنید.
پس از افزودن نخود به مدت 6 دقیقه بپزید.
بقیهی مواد را هم بزنید. ظرف شما اکنون آماده است.
6. کینوا و صبحانه سیب
ترکیب کینوا و سیب میتواند ترکیبی عالی برای یک صبحانهی سالم باشد.
عناصر:
1/2 فنجان کینوا
1 سیب
1/2 لیمو
یک پیمانه دارچین
مراحل:
کینوا را طبق مراحلی که در پشت بسته ذکر شدهاست بپزید.
مقداری آب اضافه کنید. به مدت 15 دقیقه بجوشانید.
سیب را رنده کنید و به کینوآ اضافه کنید و 30 ثانیهی دیگر بپزید.
در ظرفی سرو کنید. روی آن دارچین بپاشید. در صورت تمایل میتوانید کشمش هم اضافه کنید.
7. جو سرد خوشمزه
جوی سرد برای صبحانه صبح زود عالی است. مقداری را در خانه درست کنید تا یک شروع خوب در روز داشتهباشید.
عناصر:
½ فنجان جو
½ فنجان شیر بدون چربی
½ فنجان ماست
½ قاشق چایخوری دارچین
1/2 موز ورقه شده
½ قاشق غذاخوری کره بادام زمینی
½ فنجان انواع توتها
مراحل:
جو، ماست، شیر و نمک را با هم مخلوط کنید. مخلوط را در یک ظرف شیشهای بریزید.
در شیشه را ببندید و بگذارید یک شب در یخچال بماند.
صبح برشهای موز و انواع توتها را با دارچین اضافه کنید.
8. توفو مخلوط شده
توفو اسکرامبل گیاهی، خوشمزه، سالم و صبحانه مناسب بعد از تمرین صبحگاهی است. در اینجا یک دستور غذای 5 دقیقهای توفوی مخلوط شده آورده شدهاست.
عناصر:
100 گرم توفو
1 عدد پیاز
3 عدد میخک
3 عدد گوجه فرنگی
½ قاشق چایخوری زیره
½ قاشق چایخوری پاپریکا
½ قاشق چایخوری زردچوبه
½ فنجان مخمر
½ فنجان بچه اسفناج
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
مراحل:
پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را خرد کنید.
مقداری پیاز را در تابه بریزید و به مدت 7 دقیقه حرارت دهید.
سیر را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید.
مقداری توفو و گوجه فرنگی اضافه کنید. به مدت 10 دقیقه به پختن ادامه دهید.
زیره، پاپریکا و مقداری آب اضافه کنید. خوب هم بزنید و بپزید.
در آخر اسفناج را اضافه کنید.
9. تپلا
تپلا غذای رایجی است که در گجرات هند خورده میشود و پر از فیبر است. این یک جایگزین برای جوی معمولی است.
عناصر:
½ فنجان برگ شنبلیله
1 حبه سیر، رنده شده
½ فنجان اسفناج
1 ½ فنجان آرد گندم یا آرد جو
½ فنجان آرد نخودچی
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
یک پیمانه زردچوبه
آب برای ورز دادن خمیر
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون برای خمیر
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون برای پخت و پز.
مراحل:
آردها را با برگ شنبلیله، نمک، زردچوبه و آب مخلوط کنید.
مقداری روغن در تابه بریزید و 2 دقیقه حرارت دهید.
پیازها را داخل آن بریزید و هم بزنید تا طلایی شود.
اسفناج را اضافه کنید و 2 دقیقه تفت دهید. از روی شعله بردارید و بگذارید خنک شود.
اسفناج پخته شده را به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.
خمیر را به توپهای کوچک تقسیم کنید. از وردنه برای ایجاد دایرههای کوچک از خمیر استفاده کنید.
یک ماهیتابه را گرم کنید و هر طرف آن را به مدت 2 دقیقه بپزید.
یک قاشق چایخوری روغن اضافه کنید و هر طرف را به مدت 10 ثانیه بپزید.
گرم سرو کنید!
10. فریتاتا نخود
فریتاتا نخود یک جایگزین شگفت انگیز وگان برای فریتاتا تخم مرغ است. این غذا خوشمزه و مغذی است.
عناصر:
1 پیمانه آرد نخودچی
1 فنجان آب
1 فنجان برشهای کدو سبز
½ فنجان پیاز خرد شده
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 حبه سیر، رنده شده
½ فنجان پیازچه خرد شده
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
مراحل:
فر را با دمای 375 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب یا سینی فر را چرب کنید.
در یک کاسهی بزرگ همهی مواد را به جز روغن و پیازچه اضافه کنید.
1-2 قاشق غذاخوری روغن را به کاسهی بزرگ خمیر اضافه کنید.
آن را به قالب یا سینی چرب شده اضافه کنید.
30-45 دقیقه بپزید.
آن را بیرون بیاورید و تکه تکه کنید.
با پیازچه تزئین کرده و سرو کنید.
0 دیدگاه