شربت آلو زرد یکی از شربتهای بسیار خوشمزه و ساده است که همان طور که مشخص است با آلو زرد تهیه میشود و بسیار تابستانی و شیک است.
شربت آلو زرد یکی از شربتهای بسیار خوشمزه و ساده است که همان طور که مشخص است با آلو زرد تهیه میشود و بسیار تابستانی و شیک است. شاید برای شما پیش بیاید که مقداری آلو زرد داشته باشید و دوست دارید با آن یک شربت یا مربا تهیه کنید. شربت آلو را میتوانید با آلو زرد رسیده با هسته و یا بدون هسته تهیه کنید. آلو زرد یکی از میوههای تابستانی میباشد که زمانی که میرسد کمی ترش است، ولی اگر خیلی رسیده باشد شیرین میشود. آلو زرد را میتوان یکی از بهترین منبعهای ویتامین A,C دانست که فواید بسیار خوبی برای بدن دارد. شما میتوانید با آلو زرد مربا، شربت و انواع اسموتیها را تهیه کنید. آلو زرد برای بهبود دستگاه گوارش بسیار مناسب است و باعث سوخت و ساز بدن میشود و دستگاه ایمنی بدن را تقویت میکند. آلو زرد کالری کمی دارد و خوردن آن در رژیم لاغری کاملا بی ضرر است و باعث میشود مدت زمان بیشترب سیر باشد.
مواد لازم برای تهیه شربت آلو زرد
آلو زرد 2 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 تا 3 پیمانه
مواد لازم برای تهیه شربت آلو زرد
آلو زرد 2 کیلوگرم
شکر 1 کیلوگرم
آب 2 تا 3 پیمانه
مرحله اول: آماده سازی
آلوها را خوب بشورید و با دستمال خشک کنید و اگر آلوها دم دارند آن را بگیرید. میتوانید در این مرحله هسته آلو را خارج کنید و یا با هسته این شربت را تهیه کنید، ولی با هسته موقع صاف کردن کمی کار مشکل میباشد. این کاملا به سلیقه و راحتی شما بستگی دارد.
مرحله دوم: پخت آلو
در ادامه آلوها را بدون افزودن آب داخل یک قابلمه بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید تا نرم شود. وقتی نرم شد باید با پشت قاشق یا گوشتکوب فشار دهید تا حسابی پخته و آب بی اندازد. دقت کنید آلو فقط باید با آبی که از خود پس میدهد پخته و نرم شود. برای 10 الی 15 دقیقه بگذارید روی حرارت بماند.
مرحله سوم: صاف کردن
آلوها را داخل یک صافی ریخته و زیر صافی یک قابلمه یا کاسه قرار دهید. حالا فشار دهید تا خوب عصاره گیری شود. آب و شکر را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا شکر داخل آب ذوب شود، بهتر است هم نزنید و اجازه دهید تا خوب شکر با جوشیدن حل شود.
مرحله چهارم: تهیه شربت زرد آلو
وقتی شکر ذوب شد نوبت اضافه کردن آلو صاف شده میباشد، برای نیم ساعت بگذارید تا شربت بجوشد و در حین جوشیدن بهتر است کف روی شربت را بگیرد و بگذارید تا شربت قوام پیدا کند و بعد داخل شیشه تمیز ریخته و برای 6 ماه تا یکسال در یخچال ماندگاری دارد.
مطالب پیشنهادی
0 دیدگاه