"کوفته قلقلی گوشت"، غذایی بسیار لذیذ و متفاوت

کوفته گوشت یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار ترکیه ای که معمولا به همراه بلغور پلو سرو می شود.
"کوفته قلقلی گوشت"، غذایی بسیار لذیذ و متفاوت

کوفته گوشت غذایی بسیار خوشمزه و لذی است که برای درست کردن آن به زمان زیادی احتیاج نیست و در ترکیه این غذا به همراه بلغور پلو سرو می شود.

مواد لازم برای 4 نفر

گوشت چرخ کرده 500 گرم

دیگران چه می خوانند:

گوجه فرنگی 4 عدد

 
پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

آرد سوخاری ½ فنجان

آب 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

زردچوبه و روغن به مقدار کافی

کره 25 گرم

مواد سس کوفته

بادمجان 4 عدد متوسط

فلفل سبز 6 عدد

روغن 3 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

سیر 1 حبه

نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز تهیه کوفته گوشت ترکیه ای

برای تهیه کوفته گوشت ترکیه ای ابتدا سیر و پیاز را رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی شان داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه گوشت چرخ کرده را به همراه آب، آرد سوخاری و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به کاسه می افزاییم.

در این مرحله مواد کوفته را به مدت 10 دقیقه با دست ورز می دهیم تا کاملا چسبناک و منسجم شوند. در ادامه روی درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مایه کوفته استراحت کند.

در همین حین بادمجان را به صورت مکعبی خرد می کنیم، سپس به مدت 30 دقیقه درون یک کاسه حاوی آب نمک قرار می دهیم تا تلخی آن گرفته شود. پس از گذشت 30 دقیقه بادمجان را از آب نمک خارج کرده و آبکشی می کنیم.

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیر و پیاز را به صورت ریز خرد می کنیم و به تابه اضافه می کنیم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا سبک و شیشه ای شوند.

حالا مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه می کنیم و به همراه سیر و پیاز یک دقیقه دیگر تفت می دهیم. در ادامه فلفل سبز و بادمجان را اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا به صورت کامل سرخ شوند.

سرخ کردن کامل کوفته ها

در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم، سپس مقداری روغن اضافه می کنیم و صبر می کنیم تا روغن به خوبی داغ شود. در ادامه کوفته ها را به تابه اضافه می کنیم و تمام قسمت هایشان را به صورت یکدست سرخ می کنیم.

پس از اینکه کوفته ها آماده شدند، گوجه فرنگی ها را به تابه اضافه می کنیم و آنها را نیز به خوبی سرخ می کنیم. سس فلفل و بادمجان را در یک ظرف مناسب می ریزیم. سپس کوفته ها و گوجه فرنگی ها را روی سس می چینیم.

در این مرحله کره را به روش بن ماری ذوب می کنیم، سپس با یک برس تمیز، کره را روی کوفته ها می مالیم تا براق شوند. البته اضافه کردن کره به کوفته ها اختیاری است و در صورت تمایل می توانیم آنرا از مواد لازم حذف کنیم.

"کوفته قلقلی گوشت"، غذایی بسیار لذیذ و متفاوت

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟