شما میتوانید فیله سوخاری را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید و یا میتوانید به صورت درسته روی سالاد قرار دهید. رسپیهای مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستورانها سرو میشود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزهها و مواد آن ابتکار به خرج میدهد برای مثال یکی از زیتون سیاه یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده میکند و بعضیها فقط از نان تست مزه دار شده و مرغ و کاهو که همه مواد گفته شده با این سالاد هم خوانی دارد.
مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری
فیله مرغ 4 عدد
پنیر ورقهای 2 عدد
کاهو 1 دسته
نان تست 7 عدد
روغن زیتون 1 ق غذا خوری
پورد سوخاری پانکو 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سس مایونز 3 ق غذا خوری
سس خردل 1 ق غذا خوری
روغن زیتون 3 ق غذا خوری
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 2 ق غذا خوری
آب لیموترش 1 ق غذا خوری
طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری پنیری رستورانی
مرحله اول: اماده سازی مواد
ابتدا باید سینه یا فیله مرغ بدون استخوان را به صورت نازک برش بزنید و با بیفتک خوب بکوبید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و برای 20 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد هر برش را برداشته و در وسط آن پنیر ورقهای برش زده قرار دهید و مرغ را رول کنید و داخل نایلون قرار دهید و برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.
مرحله دوم: تهیه مرغ سوخاری
در ادامه باید هر رول تهیه شده را ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد و پودر سوخاری بزنید و این کار را دو بار تکرار کنید تا لایه سوخاری ضخیم شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید پنیر را باید برش بزنید و از کنارها و بالا و پایین مرغ فاصله داشته باشد تا موقع سرخ کردن بیرون نریزید.
مرحله سوم: آماده سازی نان تست
نان تست را روی هم قرار دهید و دور تا دور قهوهای نان را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس با کمی روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید و داخل تابه گریل کمی تفت دهید تا برشته شود و یا میتوانید برای 10 دقیقه در فر قرار دهید. کاهو را را بشورید خرد کنید.
مرحله چهارم: تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری
حالا باید برای تهیه سس باید سس مایونز و خردل و سیر پوره شده را باهم مخلوط کنید و به آن آب لیموترش و روغن زیتون و در انتها پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید. کاهو را داخل کاسه ریخته و به آن فیله و نان تست را اضافه کنید و سس را روی آن ریخته و سرو کنید. نوش جان
0 دیدگاه