نان گوزلمه با آرد ذرت یکی از انواع نانهای خوشمزه و خوش بافت است که اصالت آن به کشورهای ترکیه تعلق دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت
مرحله اول
برای تهیه نان گوزلمه با آرد ذرت خوشمزه در ابتدای کار آب ولرم رو به همراه خمیر مایه، نمک و روغن زیتون درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم میزنیم، سپس روی کاسه را میپوشانیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم مخلوط خمیر مایه به مدت 10 دقیقه استراحت کند تا فعال شود. پس از گذشت این زمان آرد را به همراه آرد ذرت درون الک ریخته و 3 مرتبه الک میکنیم، سپس کم کم به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در ادامه خمیر را ورز میدهیم تا نرم و لطیف شود، سپس زمانی که خمیر به دست نچسبد اضافه کردن آرد را متوقف میکنیم. حالا روی خمیر را با یک پارچه نخی تمیز پوشانده تا به مدت 30 دقیقه در دمای محیط استراحت کند.
مرحله چهارم
پس از گذشت این زمان از خمیر 7 چانه به اندازههای یکسان تقسیم میکنیم، سپس با کمک وردنه به اندازه یک بشقاب باز کرده و یک تابه نچسب روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا تابه به خوبی گرم شود.
مرحله پنجم
حالا خمیر را دانه به دانه درون تابه گرم شده گذاشته و دو طرفش را کاملا سرخ میکنیم در نهایت نانها را از تابه خارج کرده و روی آنها را با یک پارچه تمیز میپوشانیم تا در معرض هوا خشک نشوند. نان گوزلمه با آرد ذرت شما آماده است. نوش جان.
0 دیدگاه