خوراک گوشت و قارچ پنیری یکی از انواع غذاهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ پنیری در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ پنیری
مرحله اول
برای تهیه خوراک گوشت و قارچ پنیری خوشمزه در ابتدای کار گوشت را به صورت مکعبی خرد کرده و درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس به اندازهای که روی گوشت را بگیرد به قابلمه آب اضافه میکنیم.
مرحله دوم
حالا قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم گوشت به مدت 2 تا 3 ساعت کاملا پخته و آب درون قابلمه تبخیر شود. پس از گذشت این زمان مقداری روغن به قابلمه اضافه کرده و گوشت را تفت میدهیم.
مرحله سوم
در این مرحله فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود، سپس قارچ، فلفل سبز و چیلی را به قابلمه اضافه کرده و مجددا تفت میدهیم. حالا مقداری نمک و فلفل سیاه را به قابلمه میافزاییم.
مرحله چهارم
در ادامه خوراک گوشت و قارچ را درون ظرفهای سفالی فر ریخته و روی آنرا با مقداری پنیر پیتزا کاملا میپوشانیم. حالا روی پنیر پیتزا را به دلخواه فلفل سبز و گوجه گیلاسی گذاشته و ظرف را درون فر میگذاریم.
مرحله پنجم
حالا اجازه میدهیم خوراک گوشت و قارچ پنیری به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر بماند تا پنیر پیتزا آب شده و روی آن طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت این زمان ظرف را از فر خارج کرده و سرو میکنیم. نوش جان.
0 دیدگاه