طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

شما می‌توانید فیله سوخاری را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید و یا می‌توانید به صورت درسته روی سالاد قرار دهید.
طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی
رسپی‌های مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستوران‌ها سرو می‌شود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزه‌ها و مواد آن ابتکار به خرج می‌دهد برای مثال یکی از زیتون سیاه یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می‌کند....
سالاد سزار با فیله سوخاری یکی از سالاد‌های بسیار خوشمزه می‌باشد که با فیله مرغ پنیری به صورت سوخاری شده تهیه می‌شود.
 

شما می‌توانید فیله سوخاری را برش بزنید و روی سالاد قرار دهید و یا می‌توانید به صورت درسته روی سالاد قرار دهید. رسپی‌های مختلفی از سالاد سزار امروزه در رستوران‌ها سرو می‌شود و هرکس بنا به سلیقه خود در مزه‌ها و مواد آن ابتکار به خرج می‌دهد برای مثال یکی از زیتون سیاه یا گوجه فرنگی گیلاسی استفاده می‌کند و بعضی‌ها فقط از نان تست مزه دار شده و مرغ و کاهو که همه مواد گفته شده با این سالاد هم خوانی دارد.

 

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

دیگران چه می خوانند:

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

فیله مرغ 4 عدد
پنیر ورقه‌ای 2 عدد
کاهو 1 دسته
نان تست 7 عدد
روغن زیتون 1 ق غذا خوری
پورد سوخاری پانکو 1 پیمانه
تخم مرغ 1 عدد
آرد 1 پیمانه
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس سالاد
سس مایونز 3 ق غذا خوری
سس خردل 1 ق غذا خوری
روغن زیتون 3 ق غذا خوری
سیر 2 حبه
پنیر پارمزان 2 ق غذا خوری
آب لیموترش 1 ق غذا خوری

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

طرز تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری پنیری رستورانی

مرحله اول: اماده سازی مواد

ابتدا باید سینه یا فیله مرغ بدون استخوان را به صورت نازک برش بزنید و با بیفتک خوب بکوبید و با نمک و فلفل سیاه مزه دار کنید و برای 20 دقیقه در یخچال قرار دهید و بعد هر برش را برداشته و در وسط آن پنیر ورقه‌ای برش زده قرار دهید و مرغ را رول کنید و داخل نایلون قرار دهید و برای 20 دقیقه در فریزر قرار دهید.

مرحله دوم: تهیه مرغ سوخاری

در ادامه باید هر رول تهیه شده را ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و بعد آرد و پودر سوخاری بزنید و این کار را دو بار تکرار کنید تا لایه سوخاری ضخیم شود و بعد داخل روغن داغ سرخ کنید. دقت کنید پنیر را باید برش بزنید و از کنار‌ها و بالا و پایین مرغ فاصله داشته باشد تا موقع سرخ کردن بیرون نریزید.

مرحله سوم: آماده سازی نان تست

نان تست را روی هم قرار دهید و دور تا دور قهوه‌ای نان را بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سپس با کمی روغن زیتون و فلفل سیاه و پودر سیر مزه دار کنید و داخل تابه گریل کمی تفت دهید تا برشته شود و یا می‌توانید برای 10 دقیقه در فر قرار دهید. کاهو را را بشورید خرد کنید.

مرحله چهارم: تهیه سالاد سزار با فیله سوخاری

حالا باید برای تهیه سس باید سس مایونز و خردل و سیر پوره شده را باهم مخلوط کنید و به آن آب لیموترش و روغن زیتون و در انتها پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید. کاهو را داخل کاسه ریخته و به آن فیله و نان تست را اضافه کنید و سس را روی آن ریخته و سرو کنید. نوش جان

طرز تهیه سالاد سزار به روش رستورانی

اخبار وبگردی:

آیا این خبر مفید بود؟