دقت کنید مزه دار کردن ماهی یکی از مهم ترین بخش تهیه آن می باشد و حتما دقت کنید که نباید ماهی بیشتر از 3 داخل مواد مرینت بماند زیرا گوشت ماهی مثل مرغ یا گوشت قرمز نیست و بافت خود را از دست می دهد و موقع سرخ شدن وا می رود پس از شب قبل ماهی را داخل مواد رها نکنید.
مواد لازم
ماهی قزل آلا 1 عدد
آب نارنج تازه یا لیموترش 2 ق غذا خوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
زعفران 1 ق غذا خوری
آرد سفید 6 ق غذا خوری
ادویه ماهی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک به مقدار لازم
برنج 2 پیمانه
سبزی پلویی به دلخواه
طرز تهیه ماهی خوشمزه بدون بو
مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید پوست ماهی را جدا کنید تا خوب مزه دار شود و موقع سرخ کردن ماهی اذیت نکند و به تابه بچسبد، اگر ماهی شما فریزری است و یخ زده داخل یک بشقاب قرار دهیبد و روی آن آب جوش بریزید و خیلی سریع و راحت پوست را با دست بکشید تا جدا شود بشورید و با دستمال خوب خشک کنید.
مرحله دوم: مزه دار کردن ماهی
در ادامه باید ماهی را داخل یک کاسه قرار دهید و به آن آب نارنج تازه یا لیموترش بزنید و بعد کمی نمک و فلفل سیاه و پیاز را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و به همراه سیر و زعفران به آن اضافه کنید و برای 1 الی 3 ساعت داخل مواد قرار دهید تا ماهی مزه دار شود.
مرحله سوم: سرخ کردن ماهی
در ادامه باید آرد را داخل یک کاسه یا بشقاب بریزید و کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و ماهی ها را داخل آرد بزنید و بعد داخل تابه روغن ریخته و بعد از داغ شدن هر دو طرف را با روغن کم و حرارت متوسط سرخ کنید تا پخته شود.
مرحله چهارم: تهیه ماهی خوشمزه بدون بو با برنج
برنج را نیز از قبل بشورید و روی حرارت قرار دهید و زمانی که نرم شد آبکش کنید و به دلخواه می توانید با سبزی پلویی یا به صورت ساده تهیه کنید و در کنار ماهی سرخ شده سرو کنید. نوش جان
فوت و فن های دستور تهیه ماهی خوشمزه بدون بو
می توانید ماهی را داخل سرخ کن یا فر یا سولاردم قرار دهید و یا می توانید داخل تابه گریل قرار دهید.
اگر دوست دارید برنج شما خوشمزه تر شود یک بوته سیر را وسط برنج قرار دهید.
می توانید در کنار این غذا کمی گوچه و سیب زمینی نیز سرخ کنید و به عنوان دورچین قرار دهید.
می توانید برای گرفتن سردی ماهی کمی دارچین به مواد آردی بزنید.
0 دیدگاه