دسر گلابی کاراملی
اگر به میوه گلابی علاقهمند هستید، حتما آموزش دسر گلابی کاراملی را دنبال کنید. این دسر ارزان بسیار خوشمزه است و به راحتی تهیه میشود.
طرز تهیه دسر گلابی کاراملی
- ابتدا گلابی را نصف کنید و هستههای آن را در آورید. در ظرفی جدا آب و عسل را به مدت سه دقیقه بجوشانید.
- در مرحله بعد گلابی را روی سینی فر که از قبل چرب شده قرار دهید و محلول آب و عسل را روی آن بریزید. پس از آن پودر میخک، دارچین، هل و شکر را روی آن بریزید و به مدت 45 الی 55 دقیقه در دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید که گلابیها کاملا پخته شوند.
- در نهایت میتوانید این دسر زمستانه خوشمزه را با خامه یا بستنی سرو کنید.
دسر زمستانی با حلقههای آناناس
گرچه این میوه مربوط به مناطق گرمسیری است، اما از لحاظ طبع مناسب هوای زمستان است. برخی آن را به امگا 3 تشبیه میکنند و از آن برای تضمین داشتن زندگی سالم یاد میکنند.
طرز تهیه دسر آناناسی
- برای تهیه این دسر ساده و سریع، آناناس را برش بزنید، در صورتیکه کندن پوست آناناس برای شما دشوار است، میتوانید برای تهیه این دسر زمستانه از کمپوت آناناس استفاده کنید.
- بعد از آماده کردن آناناس، 2 عدد تخممرغ را با نصف آب آناناس مخلوط کرده و مقداری آرد را آرام آرام به آن اضافه کنید.
- پس از آن نمک و فلفل قرمز را به مواد خود اضافه کنید.
- در ظرفی جداگانه آرد سوخاری و پودر نارگیل را با هم مخلوط کنید.
- اکنون تابه را گرم کرده و با مقداری روغن حلقههای آناناس را درون آن سرخ کنید، البته قبل از این کار حتما حلقههای آناناس را در پودر سوخاری و نارگیل بغلتانید.
- حالا وقت آن رسیده که سس جذاب پیناکودا را تهیه کنید.
- برای این منظور باید شیر نارگیل، شکر، آب آناناس، نشاسته ذرت و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. بعد از آن، این ترکیب را روی حرارتی ملایم قرار دهید که مایهای غلیظ به دست آید و در نهایت روی آناناسهای سرخ شده که در ظرفی چیده شدهاند، بریزید.
دسر به
این دسر آسان و کم هزینه علاوه بر خاصیت فراوانی که داشته، طرفداران زیادی در فصل سرما دارد. میوه زمستانی به، طبعی گرم دارد که بسیار مناسب فصل سرما است.
طرز تهیه دسر به مخصوص فصل سرما
- برای تهیه این دسر در مرحله اول بهها را از وسط نصف میکنیم و دانههای آن را در میآوریم.
- سیب یکی از ترکیبهای فوقالعاده این دسر است که در مرحله بعدی پس از تمیز کردن آن، به صورت ریز آن را رنده میکنیم.
- سیب رنده شده را به چهار قسمت تقسیم خواهیم کرد و درون نصف میوه به قرار میدهیم.
- پس از آن بههای حاوی سیب را در قابلمهای میچینیم، به شکلی که سیبها از آن بیرون نریزد و دانه به و چوب دارچین را در میان آن قرار میدهیم.
- اکنون یک چهارم از پیمانه شیره انگور را روی این مواد میریزیم (در صورتی که به شیره انگور علاقه ندارید، میتوانید سه تا چهار قاشق غذاخوری شکر به آن اضافه کنید).
- سپس قابلمه را به مدت یک ساعت روی شعلهای ملایم قرار خواهیم داد که هم بهها خوب پخته شوند و هم مواد جذب آنها شود.
- در نهایت پس از خنک شدن آن، به سلیقه خود، تزئینی با خامه یا مغزیجات را انجام دهید و از طعم لذیذ این دسر زمستانه نهایت لذت را ببرید.
مطالب دیدنی: 20 نکته خیلی مهم برای داشتن تغذیه سالم روزانه
پودینگ شکلات کرهای با پرتقال
پرتقال جزو میوههای پرطرفدار زمستانی است که توصیه میشود، حتما از این میوه برای تهیه دسرهای خوشمزه در این فصل استفاده کنید.
طرز تهیه دسر پودینگ شکلات کره ای با پرتقال
- قبل از هر کاری فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد آماده کنید.
- برای تهیه این دسر زمستانه به دو عدد کروسان، کره، خامه فرم گرفته، شکلات خرد شده، تخم مرغ، شکر و پوست پرتقال رنده شده نیاز دارید.
- کروسانها را به دو قسمت تقسیم کنید، روی آن کره بمالید و از سمتی که برش خرده در ظرفی روی هم قرار دهید.
- پس از آن خامه را مقداری حرارت دهید و بعد از برداشتن آن از روی حرارت، شکلات را به آن اضافه کنید که شکلات ذوب شود.
- پوست پرتقال، شیر، تخممرغ و شکر را در ظرفی جدا مخلوط کنید، مواد آماده شده شکلات نیز به آن اضافه شود.
- توجه داشته باشید که حتما مواد یکدست شوند. مواد آماده شده را روی کروسانها بریزید.
- 10 دقیقه فرصت دهید تا مواد به خورد هم برود و در نهایت ظرف کروسان را به مدت 40 الی 45 دقیقه در فر قرار دهید. این دسر خوشمزه را میتوان با خامه سرو کرد.
دسر ریکوتا وانیلی و خرمالو
مطالب دیدنی: آشنایی با 10 دستور پخت غذا سریع و ساده
خرمالو یک میوه پاییز با طعمی بسیار خوشمزه مخصوص فصلهای سرد است. دسر ریکوتا وانیلی و خرمالو با هزینه کم و به سرعت تهیه میشود.
طرز تهیه ریکوتا وانیلی و خرمالو
- برای این منظور سه خرمالو را شسته و از وسط نصف کنید.
- درون خرمالو را در ظرف مناسبی خالی کرده و مقدار کمی پوست پرتقال را به آن اضافه کنید.
در ظرفی جداگانه ریکوتا، شکر و وانیل را به صورت یکدست با هم مخلوط کنید. - ظرف سرو خود را آماده کنید، سپس مقداری از کرم ریکوتا در آن ریخته، بعد از آن لایهای از پوره خرمالو را روی آن بریزید.
- در نهایت منتظر بمانید که مواد خنک و این دسر زمستانه آماده میل شود.
تجربه طعمی لذیذ با انواع دسرهای زمستانی
دسر زمستانی انواع مختلفی دارد که بسته به ذوق و هنر هر فرد، سبک زندگی و حتی شهر و کشور محل سکونت، به شکلهای متنوعی تهیه میشود.
البته انتخاب هر کدام از دسرها به خصوص انواع دسرهای مجلسی به ذائقه و نوع پخت آن نیز بستگی دارد. تجربه دسری داغ در کنار شومینه به همراه نوشیدنی گرم واقعا دلچسب و جذاب است.
در این مقاله 5 دسر با میوههای زمستانی را مورد بررسی قرار دادیم، امیدوارم با خواندن این مقاله بتوانید دسری خوش طعم را تهیه و در سرمای زمستان در کانون گرم خانواده خود از مزه شیرین و خوشمزه آن نهایت لذت را ببرید.
0 دیدگاه