مواد لازم:
2 عدد بادمجان
1 قاشق چایخوری روغن زیتون
1 قاشق چایخوری ریحان خشک
1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری پاپریکا
مواد لازم برای سس گوجه فرنگی:
2 عدد گوجه فرنگی بزرگ
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 حبه سیر له شده
نصف قاشق چایخوری نمک
100 گرم موزارلا یا چدار تازه رنده شده
طرز تهیه
فر را با دمای 230 درجه شروع کنید. بادمجانها را بشویید و خشک کنید و به ضخامت یک سانتی متر برش دهید. برای نچسبیدن بادمجانها روی سینی فر بهتر است که از کاغذ روغنی استفاده کنید.
روغن زیتون، ادویه و نمک را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید و به دو طرف بادمجانهای برش خورده با قلم مو بمالید.
در سینی فر بادمجانها را ردیفی بچینید، سینی را در فر قرار دهید. حداکثر با دما 200 درجه حدود 30 دقیقه بپزید تا بادمجانها طلایی شوند.
در حالی که بادمجانها در فر در حال پخت هستند، میتوانید سس گوجه فرنگی را آماده کنید. گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و خرد کنید. روغن زیتون و سیر له شده را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم بپزید تا سیر عطر خود را در روغن آزاد کند.
گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و حدود 15 دقیقه تفت دهید تا غلیظ شود. سس گوجه فرنگی را روی بادمجانهای پخته شده بریزید.
(در این فاصله دمای فر را به 180 درجه کاهش دهید) و سپس 3/4 پنیر رنده شده را روی آنها بپاشید و روی بادمجانها را به آرامی مانند ساندویچ بپوشانید.
پنیر باقی مانده را روی آنها بپاشید. 5 دقیقه دیگر در فر قرار دهید تا پنیر آب شود. نوش جان!
0 دیدگاه