کبسه مرغ بیشتر در کشورهای عربی و هندی و یا در کشور افغانی نیز تهیه میشود. کبسه مرغ غذایی اصالتا عربستانی است و با گوشت یا مرغ درست میشود این غذا شباهت زیادی به غذای مندی، مچبوس، مکبوس دارد. پایه اصلی این غذا برنج باسماتی، گوشت یا مرغ، مخلوطی از ادویههای معطر هست و شما میتوانید به صورت گام به گام کبسه مرغ را در این پست یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه کبسه مرغ عربی
مرغ 2 تکه
برنج 2 پیمانه
سیب زمینی 1 عدد
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 ق غذا خوری
سیر 3 حبه
برگ بو 2 عدد
چوب دارچین 1 عدد
هل 3 عدد
لیموعمانی 1 عدد
تخم گشنیز 1 ق چای خوری
فلفل درسته سبز یا قرمز
عصاره گوشت 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه بریانی مخصوص به مقدار لازم
طرز تهیه کبسه مرغ عربی و معطر به روش اصلی
ایتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد سیرها را پوست بگیرید و پوره کنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر بلند شود. مرغها را را اضافه کنید و به همراه مواد خوب تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
ادویهها را به همراه عصاره گوشت خرد شده و برگ بو و دارچین و تخم گشنیز و لیموعمانی اضافه کنید و خوب تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود. سپس رب گوجه را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و خوشرنگ شود. میتوانید از پوره گوجه فرنگی نیز استفاده کنید.
حالا سیب زمینی را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به مواد اضافه کنید و روی مواد آب جوش بریزید و درب قابلمه را بگذارید تا قل بزند و بعد حرارت را کم کنید تا مرغ پخته شود. میتوانید برای سریعتر شدن مراحل از زودپز استفاده کنید تا مرغ زودتر پخته شود.
برنج خیس خورده را به مرغ پخته شده اضافه کنید. دقت کنید آب مرغ باید طوری باشد که برنج یک بند انگشت بالاتر باشد و بعد صبر کنید ت برنج نرم شود و آب اضافی مرغ کشیده شود و برنج را مثل کوه وسط قابلمه بیاوری برای 45 دقیقه دم بگذارید و در انتها روی مواد کره ریخته و سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه کبسه مرغ خوشمزه مرحله به مرحله
بهتر است لیموعمانی را با آب گرم 15 دقیفه خیس کنید تا تلخی آن گرفته شود.
میتوانید زعفران دم کرده نیز به مواد اضافه کنید.
ادویه بریانی مخصوص است باید از عطاری تهیه کنید، زیرا ترکیب بادیان ستاره و جوز هندی و فلفل سیاه و زیره و هل میباشد.
0 دیدگاه