عبدالله سلطانی مدیرعامل بیمه سینا در نشست خبری سومین رویداد پل سرمایه گذاری در حوزه فناوری های مالی، امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت توسعه دانشبنیان سینا ویسی را یک اتفاق جدید در صنعت بیمه و حوزه فناوری گروه دانست و گفت: امروز اقتصاد کشور ما نیازمند برقراری رابطه موثر و کارایی بین ابزارها و عاملهای مختلف اقتصادی است که در شرایط فعلی، حرکت در این مسیر با بهرهگیری از ابزارهای نوین در پیشبرد اهداف مهمترین گزینه به شمار میآید.
وی افزود: امروزه صنعت بیمه مسیر جدیدی را در ورود به زیرساختها و زیربناهای عملیاتی کشور و همچنین فعالیتهای اجرایی و اجتماعی طی میکند. با توجه به این موضوع، شرکت بیمه سینا با درک این مسئله سعی دارد تا با حمایت از شرکتهای دانشبنیان، نخبگان و متخصصان حوزه نوآوری نقشآفرینی ملموستری برای جامعه در مسیرهای تعیینشده پیشرفت اقتصادی و اجتماعی کشور رقم بزند.
برنامههای بیمه سینا برای ورود به حوزه هوش مصنوعی
مدیرعامل بیمه سینا در آیین امضای تفاهمنامه همکاری با شرکت توسعه دانشبنیان سینا ویسی، تصریح کرد: شرکت بیمه سینا همواره استفاده از فناوری را در تولید محصولات بیمهای و گسترش فرهنگ بیمه در دستور کار خود داشته است و امروز به صورت رسمیتر و باجدیتی بیش از پیش از مجموعه های دانش بنیان که بر لبه علم و فناوری حرکت می کنند، حمایت می کنیم.
وی با بیان اینکه بنیاد مستضعفان به درستی به حوزه دانش بنیان ها ورود کرده است، افزود: هر اقدام اقتصادی، خدماتی و علمی که در کشور عملیاتی می شود، به طور طبیعی ریسک هایی را به دنبال دارد که سبب نگرانی صاحبان این اقدام میشود، در حالی که با پیوست بیمه ای، می توان این نگرانی ها را تا حد بسیار زیادی کاهش داد.
عبدالله سلطانی، اضافه کرد: ورود به حوزه فناوری و خلاقیت در دو مسیر تعریف میشود. اول آن فرایندی است که در محیطهای علمی طی میشود و مسیر دیگر که از نظر من مهمتر از همه میباشد، نیازسنجی لایههای مختلف اجتماعی از این تولیدات و ابزارهاست.
مدیرعامل بیمه سینا در پایان با بیان اینکه امروز فضای دیجیتال و فناوری کشور متفاوت ولی پیوسته است که برای رشد نیازمند همافزایی میباشد، افزود: مدیریت ریسک، تخصص شرکت بیمه است و ما آمادگی داریم که طی همکاری با مجموعههای دانشبنیان در فرایندهای کلان اقتصادی و یا دیگر فرایندهای مربوط به صنعت بیمه در رفع نیازهای اجتماعی نتایج خوبی را رقم بزنیم.
رویکردهای شرکت توسعه دانشبنیان سینا در حوزه هوشمندسازی
یاسر خانی مدیرعامل شرکت توسعه دانشبنیان سینا نیز در این مراسم، اظهار امیدواری کرد که با انعقاد این تفاهمنامه فصل جدیدی در راستای همکاری بیمه و سرمایه گذاری و شتاب بیشتر در این زمینه آغاز شود.
وی با بیان اینکه ورود شرکت بیمه سینا به حوزه نوآوری محصولات بیمهای از دو جهت حائز اهمیت است، افزود: امیدواریم این محصول جدید که تعریفکردهایم و در آینده به عنوان محصول شناختهشدهای عرضه میشود، ورود به حوزه نوآوری برای مجموعه سینا ویسی و بنیاد ارزشمند است چرا که برای اولینبار بنیاد مستضعفان در این حوزه ورود و محصول جدیدی را عرضه میکند که حائز اهمیت و قابل تشکر است.
مدیرعامل سینا ویسی، درباره بحث هوشمندسازی زنجیره های بنیاد گفت: بنیاد مستضعفان به عنوان یک مجموعه اقتصادی و اجتماعی پیشرو میباشد که در دوره مدیریتی جدید خود برنامههای ویژهای را در زمینه هوشمندسازی و استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی درنظر گرفته است تا محصولات متعددی را که در حال شناسایی و طراحی آنها هستیم را بتوانیم تولید و عرضه کنیم.
وی با اشاره به استفاده از پتانسیل هوش مصنوعی در صنعت بیمه، اظهار داشت: بهرهبرداری از هوش مصنوعی برای کشف تحقق در بیمه، علاوه بر تولید محصولات بیمه ای باکیفیتتر میتواند برای شرکتهای بیمهای فواید متعددی را به همراه داشته باشد. امیدواریم با انعقاد این تفاهمنامه این موضوع سرعت بیشتری بگیرد. شرکتهایی هم به عنوان بازار هدف این محصول جهت عرضه شناسایی شده است.
مدیرعامل شرکت توسعه دانش بنیان سینا، با بیان اینکه براساس نیازها دو راهبرد اساسی در حوزههای مالی و سرمایهگذاری برای سینا ویسی تعریف شده است، تصریح کرد: دو راهبرد اساسی در سینا وی سی داریم که راهبرد اول توسعه زنجیره کامل و راهبرد دوم پیشرفت مناطق محروم است. برای آن که سرمایه گذاری های خود را متمرکز کنیم سکویی را با عنوان پل سرمایه گذاری طراحی کردیم و تاکنون دو رویداد را برگزار کرده و از تعدادی شرکت حمایت کرده ایم.
یاسر خانی، امضای تفاهمنامه را در راستای اهداف از پیشتعیینشده سینا ویسی و مجموعه بیمه سینا بر مبنای برنامههای راهبردی بنیاد مستضعفان در حوزه بهکارگیری حداکثری از ظرفیتهای فناوری عنوان کرد.
منبع: شمانیوز
0 دیدگاه