پیتزا نیویورکی یکی از انواع پیتزاهای خوشمزه و بین المللی است که طرفدارهای زیادی دارد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیتزا نیویورکی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه پیتزا نیویورکی
مرحله اول
به نقل از چی شی؛ برای تهیه پیتزا نیویورکی خوشمزه در ابتدای کار گوشت را به همراه ۱ عدد پیاز درون یک قابلمه حاوی آب میریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم گوشت به مدت ۲ تا ۳ ساعت کاملا بپزد.
مرحله دوم
پس از گذشت این زمان گوشت را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود، سپس پیاز باقی مانده را به صورت حلقههای نازک خرد میکنیم.
مرحله سوم
در ادامه پیاز حلقهای را به همراه مقداری روغن زیتون درون یک تابه مناسب ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا پیازها سرخ شوند. حالا خامه صبحانه را درون یک قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم.
مرحله چهارم
زمانی که اطراف خامه به صورت ریز جوشید، فلفل سفید را به همراه آب لیمو ترش تازه به قابلمه اضافه کرده و اجازه میدهیم خامه غلیظ شود. حالا خمیر پیتزا را درون سینی مخصوص پیتزا قرار میدهیم.
مرحله پنجم
در ادامه روی خمیر را با یک لایه نازک پنیر موزارلا پوشانده و گوشت ریش ریش شده را به صورت پخش روی پنیر میریزیم. حالا به صورتی که گوشت و پنیر کاملا پوشیده شود خامه را به صورت پخش روی آنها میریزیم.
مرحله ششم
در این مرحله مجددا روی خامه را با مقداری پنیر پوشانده و پیازهای سرخ شده را روی آن قرار میدهیم. حالا سینی را درون فر گذاشته و اجازه پنیر پیتزا آب شده و روی آن طلایی شود، سپس از فر خارج میکنیم.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید این نوع پیتزا باید نرم باشد، نباید بیش از حد درون فر بماند تا خشک شود در حد آب و طلایی شدن پنیر پیتزا کفایت میکند. در نهایت پیتزا را برش زده و به همراه سس سرو میکنیم. نوش جان.
0 دیدگاه