پیده سوسیس یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشور ترکیه است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پیده سوسیس در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه پیده سوسیس
مرحله اول
به نقل از چی شی؛ برای تهیه پیده سوسیس خوشمزه در ابتدای کار خمیر را آماده میکنیم، برای این منظور خمیر مایه را به همراه شکر، شیر خشک، آب ولرم، نمک و یک لیوان از مقدار آرد درون یک کاسه مناسب ریخته و مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم مایه به دست آمده به مدت ۵ دقیقه استراحت کند تا عمل بیاید. پس از گذشت این زمان مابقی آرد را به همراه روغن مایع به کاسه اضافه کرده و خمیر را به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز میدهیم.
مرحله سوم
در ادامه خمیر را بدون استراحت به چانههای یکسان تقسیم کرده و روی سطح کار با کمک وردنه به شکل بیضی باز میکنیم. حالا خمیرها را به صورت قایق فرم داده، سپس انتها و ابتدای آنرا به هم میچسبانیم.
مرحله چهارم
حالا فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس به سراغ درست کردن مواد میانی میرویم، برای این منظور سوسیسها به همراه پیاز به صورت نگینی ریز خرد میکنیم.
مرحله پنجم
در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت ملایم گذاشته و مقداری روغن مایع به آن میافزاییم، سپس سوسیس را به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا کمی سرخ شود و بلافاصله آنها را از تابه خارج میکنیم.
مرحله ششم
حالا پیاز را به تابه اضافه کرده و به تفت دادن ادامه میدهیم تا سبک و شیشهای شود، سپس فلفل سبز را به صورت ریز خرد کرده و به تابه میافزاییم. پس از کمی تفت دادن رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه میکنیم.
مرحله هفتم
زمانی که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفت سوسیسهای سرخ شده را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و ادویه دلخواه به تابه اضافه کرده و تفت میدهیم تا بوی خامی ادویهها از بین برود و مواد ترکیب شوند.
مرحله هشتم
حالا مقداری پنیر پیتزا به صورت یکنواخت درون خمیرها ریخته و روی پنیر پیتزا را با مواد میانی میپوشانیم. در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم، سپس خمیرها را با حفظ فاصله از هم درون سینی فر میچینیم.
مرحله نهم
در ادامه روی خمیرها را با کیسه فریزر پوشانده و اجازه میدهیم به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند تا حجیم شوند. پس از گذشت این زمان لبههای خمیر را با تخم مرغ رومال کرده و مقداری کنجد به صورت پخش روی آن میریزیم.
مرحله دهم
حالا سینی را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه میدهیم پیدهها درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند. ۱۰ دقیقه آخر پخت گریل را روشن کرده تا روی پنیر پیتزا برشته و لبههای خمیر طلایی و خوشرنگ شود. نوش جان.
0 دیدگاه