کیک خیس شکلاتی رژیمی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و بین المللی است که برای افراد دارای رژیم بسیار مناسب میباشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک خیس شکلاتی رژیمی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی رژیمی
مرحله اول
به نقل از چی شی؛ برای تهیه کیک خیس شکلاتی رژیمی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده و در دمای آشپزخانه قرار میدهیم تا دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شود.
مرحله دوم
حالا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا فر کاملا گرم شود، سپس موز رسیده را به همراه عصاره وانیل و شکر قهوهای درون یک کاسه مناسب ریخته و با پشت چنگال به خوبی له میکنیم تا موز پوره شود.
مرحله سوم
در ادامه تخم مرغها را درون یک کاسه جداگانه ریخته و با همزن دستی به خوبی هم میزنیم تا بافت آنها از لختگی خارج شود. حالا آرد جو دوسر را به همراه بیکینگ پودر درون کاسه حاوی تخم مرغ الک میکنیم.
مرحله چهارم
حالا پودر کاکائو را به همراه آرد نارگیل درون کاسه الک کرده و با همزن دستی هم میزنیم تا بافت مایه کیک یکدست و یکنواخت شود. در ادامه مخلوط موز پوره شده را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا ترکیب شود.
مرحله پنجم
در این مرحله درون قالب مورد نظرمان را با مقداری روغن جدا کننده چرب کرده و مایه کیک را درون آن میریزیم، سپس قالب را طبقه وسط فر گذاشته و اجازه میدهیم کیک به مدت ۳۰ دقیقه درون فر بماند تا کاملا پخته شود.
مرحله ششم
پس از گذشت این زمان یک خلال دندان یا سیخ چوبی در مرکز کیک فرو برده و خارج میکنیم، در صورتی که مایه کیک به آن نچسبیده بود کیک کاملا پخته است، سپس قالب را از فر خارج میکنیم تا کیک خنک شود.
مرحله هفتم
در همین حین به سراغ درست کردن سس شکلاتی میرویم، برای این منظور شکلات تلخ را به همراه روغن نارگیل روی حرارت بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملا ذوب شود، سپس به صورت پخش روی کیک میریزیم. نوش جان.
0 دیدگاه