شگرد استفاده مجدد از نان مانده و بیات در خانه داری
اگر فکر میکنید که نان بیات و مانده فقط باید داخل پلاستیک دور ریزها ریخته شود، سخت در اشتباهید چرا که خانمهای کدبانو و حرفهای در خانه داری از این نانها به خصوص نان بیات باگت برای موارد خاصی که ممکن است برای شما هم کاربرد داشته باشد، استفاده میکنند. با این بخش از رازهای خانه داری همراه باشید تا روشهای کاربردی برای استفاده از نان بیات و مانده را یاد بگیرید.
تهیه پودر سوخاری از نان بیات
اولین موردی که در استفاده از نان بیات به ذهن میرسد، تهیه پودر سوخاری است. به جای دور ریختن نان باگت بیات خشک شده، آنها را در هاون بکوبید تا تقریباً به صورت آرد در بیاید. سپس آنها را داخل یک ظرف شیشهای نگهدارید و در پخت غذاهای روزانه مانند کتلت و ... استفاده کنید.
استفاده از نان بیات برای درمان جوش
از نان بیات به عنوان مرهمی برای جوشها استفاده نمایید. برای این کار یک تکه نان را در شیر داغ بخیسانید، شیر را خارج کنید و وقتی نان سرد شد، آن را روی جوشهای خود قرار دهید. سپس جوشها را برای چند ساعت یا تمام شب با نوار یا ماسک پارچهای بپوشانید.
استفاده از نان بیات برای جلوگیری از اشک ریختن
برای اینکه زمان خرد نمودن پیاز اشک نریزید، یک تکه از نان مانده را با چاقو ببرید و آن را به نزدیک دسته چاقو قرار دهید.
استفاده از نان بیات برای تهیه نان برشته
برای تهیه نان برشته و به قول فرنگیها کروتون، نانها را با قطعات بزرگ و کوچک خرد کنید و آنها را با افزودن کمی ادویهی مورد دلخواهتان در روغن زیتون سرخ کنید و در کنار سوپ سرو کنید.
استفاده از نان بیات برای تمیز کردن آسیاب
برای تمیز کردن دستگاه آسیاب چند تکه از نان مانده را ببرید و آنها را آسیاب کنید. نانهای خرد شده قطعات از قبل جا مانده در دستگاه را تمیز میکند.
استفاده از نان بیات برای تهیه نان دارچینی
برای تهیه نان دارچینی، نان خشک را برش دهید وه نانها را به شیردارچین آغشته کنید. سپس تخم مرغ را بزنید و دو طرف نان را در آن بغلتانید و نانها را سرخ کنید تا طلایی شوند. در آخر کمی شکر و دارچین روی نانها بپاشید و میل کنید.
استفاده از نان بیات برای تهیه نان سبزیجات
برای تهیه نان سبزیجات برای صبحانه نانها را ورقه ورقه کنید و به کمی روغن آغشته کرده و فلفل بزنید و تست کنید. زمانی که نانها طلایی شدند روی آنها را با تکههای ماهی یا مرغ به همراه سبزیجاتی مانند گوجه فرنگی گیلاسی، سیر و کمی پنیر پر کنید و نانها را داخل فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
استفاده از نان بیات برای تهیه نان با عطر و طعم سیر
برای تهیه نان با عطر و طعم سیر چاقو را تا نیمه داخل نان کرده و ببرید، اما برشها را از هم جدا نکنید. کره آب کرده و سیرهای کوبیده شده، جعفری خرد شده و کمی فلفل را با هم مخلوط کرده و مابین برشهای نان قرار دهید. سپس نان را داخل کاغذ آلومینیومی پیچیده و داخل فر قرار دهید و به مدت ۶ دقیقه صبر کنید. بعد از در آوردن نان از فر و باز کردن کاغذ آن دوباره به مدت ۵ دقیقهی دیگر آن را در فر قرار دهید تا کاملاً آماده شود.
0 دیدگاه