به نقل از رویترز، از آنجایی که انتظار می رفت تا اختلال در عرضه در خلیج مکزیک کوتاه مدت باشد، قیمت نفت در معاملات آخرین روز کاری بازارهای جهانی حدود 2 درصد کاهش یافت اما در عین حال، نگرانی ها در مورد رکود چشم انداز تقاضا را تیره کرده است.
هر بشکه نفت برنت با یک دلار و 45 سنت کاهش 98.15 دلار فروخته شد و هر بشکه نفت خام آمریکا با 2 دلار و 25 سنت کاهش 92.09 دلار معامله شد.
با این حال هر دو شاخص نفتی طی هفته گذشته افزایش یافتند. قیمت نفت برنت طی هفته گذشته 3.4 درصد افزایش یافت. این نوع نفت دو هفته پیش به علت افزایش نرخ تورم و نرخ بهره که به رشد اقتصادی و تقاضا برای سوخت آسیب خواهد زد، کاهش 14 درصدی را ثبت کرده بود.
نفت خام آمریکا نیز طی هفته گذشته افزایش 3.5 درصدی را ثبت کرد.
فیل فلاین، تحلیلگر «پرایس فیوچرز گروپ» گفت: «ما پس از افزایش قیمت روز پنج شنبه با اندکی عقب نشینی مواجه هستیم.»
یک مقام بندر لوئیزیانا گفت، انتظار می رود، خدمه تا پایان روز جمعه یک قطعه خط لوله آسیب دیده را جایگزین کنند تا امکان ازسرگیری تولید در 7 سکوی نفتی دریایی خلیج مکزیک آمریکا فراهم شود.
شرکت شل، بزرگ تولیدکننده نفت آمریکا در خلیج مکزیک، روز پنجشنبه اعلام کرد، تولید نفت در 3 سکوی آب های عمیق در این منطقه را متوقف کرده است. این 3 سکو برای تولید روزانه 410 هزار بشکه نفت طراحی شده اند.
اوپک روز پنجشنبه پیش بینی خود از رشد تقاضا برای نفت در جهان در سال 2022 را 260 هزار بشکه در روز کاهش داد و در حال حاضر، انتظار دارد رقم تقاضا در سال جاری به 3.1 میلیون بشکه در روز افزایش یابد.
در عین حال، آژانس بینالمللی انرژی پیش بینی خود از رشد تقاضا برای نفت در جهان را به ۲.۱ میلیون بشکه در روز افزایش داد و علت آن را تغییر از گاز به نفت در تولید برق اعلام کرد.
آژانس بین المللی انرژی همچنین چشم انداز خود را برای عرضه نفت روسیه در نیمه دوم سال 2022 را 500 هزار بشکه افزایش داد اما اعلام کرد، اوپک برای افزایش تولید با مشکل مواجه خواهد شد.
انتهای پیام/ ت
0 دیدگاه