شاید بد نباشد اگر دوباره تکرار کنیم که مهم ترین هدف طراحان داخلی Oliv، ایجاد فضایی پایدار، همسو با محیط زیست و انعطاف پذیر بود. اما بگذارید ماجرا را طور دیگری بیان کنیم! ساختمان M8 در واقع، یک مکعب به طول 76 متر می باشد! چنین فرمی، امکان استفاده ی بهینه از ملک را فراهم آورده است. از سوی دیگر، باید اشاره کرد که زبان معماری این ساختمان، زبانی صنعتی است. هر چند نمی توان نشانه های یک ساختمان اداری مدرن را در دکوراسیون دفتر کار M8 نادیده گرفت.
یکی از جذاب ترین ویژگی های پروژه طراحی داخلی دفتر کار M8، وجود تناسبات ساختاری دقیق و حساب شده است! شاید برایتان جالب باشد اگر بدانید که مهم ترین عنصر پالت متریال این پروژه، آجر قرمز و قهوه ای است. به علاوه، وجود پنجره های عریض و طویل، توانسته است حس و حالی گرم و صمیمانه را به فضاهای داخلی ببخشد. می توان ادعا کرد که تیم معماران Oliv در بازتعریف فضاهای داخلی M8 بسیار موفق عمل کرده اند.
اگر از بیرون به این مجموعه نگاه کنید، تصور خواهید کرد که دفتر کار M8 یک فضای درونگرا و بسته است. اما دنیایی که پشت درهای ورودی ساختمان پنهان شده، شما را غافلگیر خواهد نمود. معماری داخلی این فضای اداری براساس پلان های باز و آزاد تعریف می شود. همین که وارد ساختمان شوید، با یک پلکان باشکوه مواجه می شوید. این راه پله، شما را تا طبقه ی نخست M8 هدایت خواهد کرد. اما اگر سودای صعود نداشته باشید، در میانه ی طبقه ی همکف این دفتر کار بایستید و به اطراف سری بگردانید، بیشترین چیزی که خواهید دید بتن اکسپوز و فولاد سیاه است. این دو ماده، اصلی ترین بازیگران صحنه ی طراحی داخلی و دکوراسیون دفتر کار چهار طبقه ی M8 می باشند.
همه ی طبقات این ساختمان اداری، از حداکثر انعطاف پذیری برخوردارند. به علاوه، شاید شما هم مثل ما به وجد بیایید اگر بفهمید که دریافتی نور طبیعی طبقات M8 نیز در حداکثر میزان خود است. پشت بام ساختمان هم به صورت یک روف گاردن طراحی شده. این روف گاردن را می توان به عنوان مکانی برای استراحت و تمدد اعصاب کارمندان M8 معرفی کرد! در نهایت، باید به شما اعلام کنیم که دفتر کار M8 توانسته است گواهینامه طلایی LEED را دریافت کند. یعنی معماران Oliv در رسیدن به سودای طراحی همسو با محیط زیست، بسیار موفق عمل کرده اند.
0 دیدگاه