قرابیه شکلاتی فندقی یکی از انواع شیرینیهای خوشمزه و سنتی ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه قرابیه شکلاتی فندقی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه قرابیه شکلاتی فندقی
مرحله اول
به نقل از چی شی؛ برای تهیه قرابیه شکلاتی فندقی خوشمزه در ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم دمای آن با دمای محیط کاملا هماهنگ شود. در ادامه فر را با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم فر گرم شود، سپس کره به دمای محیط رسیده را به همراه روغن مایع، پودر قند، وانیل شکری، کره بادام زمینی و زرده تخم مرغ درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن به خوبی هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند.
مرحله سوم
حالا مخلوط آرد و بیکینگ پودر را ۳ مرتبه الک کرده و کم کم به کاسه میافزاییم و ورز میدهیم تا خمیری نرم و لطیف که به دست نمیچسبد حاصل شود. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه از خمیر به دست آمده به اندازه یک گردو درشت جدا کرده و در دست گرد میکنیم. حالا سفیده تخم مرغ را با چنگال هم میزنیم تا بافت آن از لختگی خارج شود، سپس روی خمیرها را درون آن فرو برده تا به آن آغشته شود.
مرحله پنجم
در این مرحله قسمت آغشته به سفیده تخم مرغ را درون کاسه فندق خرد شده فرو برده تا فندقها به سطح خمیر بچسبند. حالا خمیرها را درون سینی گذاشته و سینی را طبقه وسط فر قرار میدهیم تا قرابیهها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند.
مرحله ششم
در همین حین شکلات تلخ را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملا ذوب شود. پس از گذشت ۲۵ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و اجازه میدهیم بدون دست زدن به قرابیهها کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
زمانی که قرابیهها کاملا خنک شدند، مقداری از شکلات بنماری شده درون حفرههای قرابیهها ریخته و آنها را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم. در نهایت قرابیهها را به همراه چای زعفرانی سرو میکنیم. نوش جان.
0 دیدگاه