راجع به این که اولین ساندویچ چگونه به وجود آمد و مخلفات داخلی آن چه بوده بحثهای بسیاری وجود دارد.
البته ساندویچ اوایل به عنوان غذایی بین نان یا نان و پنیر شاخته میشد. بعدها و با گذر زمان ساندویچ به شکلی که در حال حاضر میبینیم به وجود آمد و به سرعت در بین مردم رواج پیدا کرد. این روزها ساندویچ به شکل و طعمهای متفاوت آن اغذیه مورد علاقه ۸۰ در صد مردم کره زمین است.
به همین بهانه طرز تهیه چند نوع ساندویچ خوشمزه را آوردهایم:
ساندویچ پاستا و پنیر
مواد لازم:
نان تست: ۴ عدد
کره: ۲ قاشق سوپ خوری
پنیر چدار: ۴ ورقه
پاستا: یک دوم پیمانه
شیر: یک دوم پیمانه
پنیر چدار (ریز رنده شده): یک دوم پیمانه
طرز تهیه:
۱. شیر و پاستا را در ماگ ریخته و حدود یک دقیقه در مایکروویو قرار دهید. مواد را هم زده و دوباره حدود یک دقیقه و ۳۰ ثانیه در ماکروویو قرار دهید. در این مرحله پاستا باید پخته و غلظت یافته باشد. (مقدار زمان پخت پاستا به مایکروویو بستگی دارد.) بلافاصله پنیر رنده شده را اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا پنیر ذوب شود. (در صورت نیاز آن را حدود ۲۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید.) سپس هم بزنید.
۲. یک دوم قاشق سوپ خوری کره را روی یک طرف هر یک از نانهای تست بمالید. روی قسمتهای کره مالیده نشده نانها یک روقه پنیر قرار دهید. روی دو عدد از نانها پاستای پنیری پخش کنید و دو عدد نان باقیمانده را روی آنها قرار دهید تا به شکل ساندویچ در آیند.
۳. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. هنگامی که داغ شد، ساندویچها را در آن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شده و پنیر داخل آنها ذوب شود. سپس سرو کنید.
تورتیلای فیله سوخاری
مواد لازم:
فیله مرغ: ۲ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: ۲ قاشق چای خوری
کورن فلکس (پودر شده): ۳ پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): ۲ عدد
نان تورتیا: ۴ عدد
گوجه فرنگی: ۲ عدد
برگ کاهو: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
مواد لازم سس:
ماست یونانی: ۲۰۰ میلی لیتر
آب لیمو سنگی: ۳ قاشق سوپ خوری
سیر (له شده): ۳ الی ۴ حبه
پیازچه (ریز خرد شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱. فیلههای را به ابعاد کوچکتر برش دهید. روی آنها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. تکههای مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در کورن فلکس پودر شده بغلتانید.
۲. آنها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. نانهای تورتیا را گرم کنید و وسط آنها برگ کاهو قرار دهید. سپس فیله مرغ سوخاری و گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید. سس را روی مواد بریزید و نان را بپیچید و سرو کنید.
طرز تهیه سس:
ماست و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و سیر له شده را به آن بیفزایید. پیازچه را ریز خرد کرده و اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. سس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
ساندویچ سالاد یونانی
مواد لازم
پنیر فتا ۴۰ گرم
کاهو خرد شده ۱ پیمانه
خیار ۱ عدد
فلفل دلمهای سبز خرد شده ¼ پیمانه
پیاز ۱ عدد کوچک
زیتون بدون هسته ۸ عدد
نان پیتا ۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
حْمْص ۴ قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
آب لیموترش ۱ قاشق غذاخوری
نمک به مقدار دلخواه
فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
۱. نان پیتا را از وسط نصف کنید تا ۲ ساندویچ بتوانید با آن درست کنید.
۲. حْمْص را با این دستور آماده کنید.
۳. گوجه، خیار، زیتون، پیاز و پنیر را ریز خرد کرده و با هم مخلوط کنید.
۴. فلفل دلمهای خردشده، آب لیموترش و روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
۵. در میان هر نیمه نان ۱ قاشق حمص بریزید و پخش کنید سپس مخلوط سبزیجات را هم به ۴ قسمت تقسیم کنید و داخل هر نیمه نان یک قسمت آن را بریزید.
۶. غذاهای زنگ تفریح بچهها را با تنوع این آلبوم تهیه کنید.
ساندویچ سرد ماهی تن
مواد لازم
کنسر ماهی تن با روغن زیتون ۳۵۰ گرم
کرفس ۲ ساقه
سیب پوست کنده و خرد کرده ۱عدد
مایونز ۴ قاشق سوپخوری
برگ ریحان ساتوری شده ۲ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه ۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل آسیاب کرده به مقدار لازم
نان تست جو یا چاودار ۸ برش
طرز تهیه
۱. در یک کاسه متوسط، ماهی تن، کرفس (که ساقه آن را در جهت طول دو نیم کرده و نازک ورقه کردهایم)، سیب (که به قطعات نیم سانتیمتری خرد کردهایم)، مایونز، ریحان و آب لیمو را مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.
۲. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
۳. مخلوط ماهی تن را بین ۴ برش نان تست تقسیم میکنیم و روی هر یک از آنها ۱ تکه نان قرار میدهیم. ساندویچها آماده هستند.
رویال برگر
مواد لازم:
گوشت نیم کیلو (چرخ کرده با دنبه)
تخم مرغ ۱عدد
پیاز ۴عدد
سیر ۲حبه
آرد سوخاری به میزان لازم
پودر سیر ۲قاشق مربا خوری
پودر موسیر ۱قاشق مربا خوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نان همبرگر به میزان لازم
پنیر چدار به میزان لازم
قارچ ۲لیوان (خرد شده)
ژامبون مرغ به میزان لازم
طرز تهیه:
۱-جهت تهیه ساندویچ رویال برگر ابتدا سیر و ۱عدد پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ، پودر سیر، پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.
۲-بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید. آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید.
۳-اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از طبخ خشک نشود.
۴-گوشت آماده شده را به قسمتهای دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید، دایرههای آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
۵-پیازهای باقی مانده را به صورت حلقههای نازک خرد کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم شود سپس قارچهای خرد شده را اضافه کنید، مقداری نمک و فلفل بزنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود.
۶-مقدار کمی روغن داخل تابه بریزید، همبرگر را داخل ماهیتابه قرار دهید تا سرخ شود. وقتی دو طرف همبرگر سرخ شد۱تا۲ ورقه پنیر را روی همبرگر قرار دهید تا با حرارت همبرگر پنیر آب شود، همبرگر پنیری را داخل نان بگذارید و روی آن ۲ ورقه ژامبون قرار دهید.
۷-روی ژامبون مقداری قارچ بریزید و با کاهو، گوجه، خیار شور و … ساندویچ را پر کنید و در انتها با سس ساندویچ یا هر سس دیگری که دوست دارید ساندویچ را سرو کنید.
ساندویچ هات داگ با نان تست
مواد لازم:
۲ ورقه نان تست سفید
۲ ورقه پنیر
۲ عدد هات داگ
۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
سس کچاپ و خردل برای سرو
جعفری خرد شده برای تزئین
طرز تهیه:
۱. کنارههای نانهای تست را با چاقو برش داده و کنار بگذارید.
۲. روی بخش میانی نان یک ورقه پنیر قرار دهید. هات داگ پخته شده را روی آن بگذارید و رول کنید.
۳. نوارهای باریک باقی مانده از کنارههای نان را با فاصله از هم روی یک کیسه پلاستیکی بچینید، سس مایونز بمالید. لقمه هات داگ را روی این نوارها گذاشته و رول کنید.
۴. همین کار را با با بقیه مواد تکرار کنید.
۵. آنها را به مدت ۲ تا ۳ دقیقه درون تستر یا فر بپزید.
۶. رولهای هات داگ را با جعفری تزئین و با سس کچاپ و خردل سرو کنید.
ساندویچ استیک با فیله
مواد لازم:
روغن زیتون به میزان لازم
نمک
فلفل سیاه به میزان لازم
گوشت ۷۰۰ گرم
سیر ۱ بوته
آویشن ۴ شاخه
کره قدری
پیاز قرمز ۱/۲ عدد
فلفل چیلی قرمز ۲ عدد
گوجه گیلاسی ۲۵۰ گرم
سرکه بالزامیک ۱ قاشق چای خوری
برگ ریحان ۱ مشت
سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
سس خردل ۲ قاشق چای خوری
نان ایتالیایی ۱۲ برش
کاهو به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. از قبل فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲. در ظرفی که مناسب گذاشتن در فر باشد، کمی روغن ریخته و آن را روی گاز با حرارت بالا گرم کنید.
۳. روی سطح کار به مقدار فراوان نمک و فلفل سیاه بپاشید و فیلهی گوشت را روی آن بغلتانید. آن را در ظرف روی گاز برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر طرف و همچنین از سر و ته سرخ کنید تا تغییر رنگ بدهند.
۴. سیر و شاخههای آویشن را به آن اضافه کنید و برای چند دقیقه گرم کنید. بعد فیله را روی آن قرار دهید و مقداری کره روی فیله بگذارید.
۵-ظرف را در فر گذاشته و برای ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در فر کبابی کنید. آن را از فر خارج کنید با فویل روی آن را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود (هر از گاهی از آب جمع شده در ظرف روی گوشت بدهید).
۶. در این میان، مقداری روغن در ماهیتابهای گرم کرده، پیاز و فلفل چیلی را در آن ریخته و برای ۵ دقیقه روی حرارت متوسط تفت دهید تا نرم شوند. گوجه فرنگیها را اضافه کرده، به آنها کمی نمک و فلفل زده و برای ۶ تا ۸ دقیقه تا گوجهها نرم شوند تفت دهید.
۷. سرکه بالزامیک را اضافه کرده و بگذارید تا مواد برای ۶ دقیقهی دیگر پخته و غلیظ شود. آن را از روی حرارت برداشته و برگهای ریحان را اضافه کنید. به آن کمی نمک و فلفل سیاه هم بزنید. چاشنی تند گوجه فرنگی را در کاسهای ریخته و کنار بگذارید.
۸. سس مایونز و سس خردل را با هم ترکیب کنید و کمی نمک و فلفل سیاه به آنها بزنید.
۹. برای برشته کردن نان ها، ماهیتابهی گریل را روی حرارت بالا گرم کنید. روی برشهای نان کمی روغن زیتون بپاشید، به آنها کمی نمک و فلفل بزنید و برای ۱ تا ۲ دقیقه از هر دو طرف تا زمانی که طلایی شوند، برشته کنید.
۱۰. برای سرو، فیلهی گوشت را خیلی نازک برش دهید. آنها را به همراه نانهای برشته شده، چاشنی تند گوجه فرنگی، ترکیب سس مایونز و خردل و برگهای کاهو میل کنید.
0 دیدگاه