نان شکم پر یکی از انواع نانهای خوشمزه و بین المللی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان شکم پر در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه نان شکم پر
مرحله اول
برای تهیه نان شکم پر خوشمزه در ابتدای کار سینه مرغ به همراه ۱ پیاز کامل و مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس ۱ لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت میگذاریم.
مرحله دوم
حالا اجازه میدهیم سینه مرغ به مدت ۱ ساعت روی حرارت بماند تا کاملا پخته شود. پس از گذشت این زمان سینه مرغ را ریش ریش کرده و کنار میگذاریم. در ادامه به سراغ درست کردن خمیر جادویی میرویم.
مرحله سوم
برای این منظور خمیر مایه را به همراه شیر خشک، شکر، نمک، آب ولرم و یک لیوان آرد درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن کمی مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند. حالا روی کاسه را میپوشانیم.
مرحله چهارم
در ادامه اجازه میدهیم مایه اولیه خمیر به مدت ۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند تا عمل بیاید. پس از گذشت این زمان مابقی آرد را به همراه روغن مایع کم کم به کاسه اضافه کرده و خمیر را به خوبی ورز میدهیم.
مرحله پنجم
توجه داشته باشید این نوع خمیر نیاز به استراحت ندارد. حالا پیاز باقی مانده را به صورت نگینی ریز خرد کرده و به همراه مقداری روغن مایع درون یک قابلمه مناسب میریزیم، سپس تفت میدهیم و مقداری زردچوبه میافزاییم.
مرحله ششم
زمانی که پیاز کمی سرخ شد، کنسرو قارچ را به قابلمه اضافه کرده و با حرارت بالا تفت میدهیم تا قارچ کاملا پخته و سرخ شود. در ادامه رب گوجه فرنگی را به همراه سس سیر به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا رب سرخ شود.
مرحله هفتم
حالا مرغ ریش ریش شده را به همراه مقداری پاپریکا، پودر هل، نمک و فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و تفت میدهیم تا عطر ادویهها آزاد شود. زمانی که مواد میانی با هم ترکیب و یکدست شدند، آنرا کنار میگذاریم.
مرحله هشتم
در ادامه جعفری و خیارشور را به صورت ریز خرد کرده و به همراه مواد میانی و پنیر پیتزا مخلوط میکنیم تا مواد ترکیب شوند. حالا از خمیر چانههای هم اندازه جدا کرده و روی سطح کار با کم وردنه به صورت گرد باز میکنیم.
مرحله نهم
در این مرحله مقداری از مواد میانی روی آن ریخته و مجددا چانه میگیریم، سپس درون سینی فر را با کاغذ روغنی پوشانده و خمیرهای شکم پر را با فاصله از هم درون سینی فر میچینیم و روی آنها را با کیسه فریزر میپوشانیم.
مرحله دهم
حالا اجازه میدهیم خمیرها به مدت ۲۰ دقیقه استراحت کنند تا حجم آنها دو برابر شود. در همین حین فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا کاملا گرم شود و پس از ۲۰ دقیقه روی خمیرها را با زرده تخم مرغ رومال میکنیم.
مرحله یازدهم
در ادامه مقداری کنجد و سیاهدانه به صورت پخش روی خمیرها میپاشیم و سینی را طبقه وسط فر قرار داده، سپس اجازه میدهیم نانهای شکم پر به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بمانند تا کاملا پخته شوند.
مرحله دوازدهم
پس از گذشت این زمان در صورت نیاز گریل را روشن کرده و اجازه میدهیم روی نانها طلایی و خوشرنگ شود. پس از گذشت ۱۰ دقیقه سینی را از فر خارج کرده و نانهای شکم پر را به همراه سس دلخواه سرو میکنیم. نوش جان.
0 دیدگاه