کیکها از جمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. کیک ماست یکی ازا نواع کیکهای عصرانه است که برای تهیه آن به جای شیر از ماست استفاده میشود و به همین دلیل دارای بافت اسفنجی و بسیار نرمی است.
کیک ماست میتواند یک عصرانه بسیار دلچسب و خوشمزه همراه با یک لیوان چای داغ باشد. در ادامه این مطلب طرز تهیه کیک ماست همراه با نکات مهم و فوت و فنهای پخت هر نوع کیک در منزل تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه کیک ماست
تخم مرغ: 3 عدد
آرد سفید قنادی: 2 لیوان
شکر: 1 لیوان
ماست: 1 لیوان
روغن مایع: نصف لیوان
پودر هل: 1 قاشق چایخوری
بکینگ پودر: 1 قاشق غذاخوری سرپر
وانیل: نوک قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک ماست
برای شروع کار ابتدا تخم مرغها را همراه با شکر، وانیل و پودر هل داخل یک کاسه مناسب بریزید و با دور تند همزن برقی به مدت 5 تا 7 دقیقه بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود.
2 ـ در مرحله بعد روغن مایع را اضافه کنید و سی ثانیه بزنید؛ سپس ماست را اضافه کنید و سی ثانیه دیگر در حد مخلوط شدن هم بزنید و بعد همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید.
3 ـ آرد و بکینگ پودر را که از قبل با هم مخلوط و سه بار الک کردهاید، کم کم و طی سه مرحله به مایه کیک اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به صورت دورانی از یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا داخل مایه کیک حل شود و حالت گلولهای نداشته باشد.
4 ـ کف و دیوارههای قالب مورد نظر را با کره سرد چرب کنید وکمی آرد بپاشید؛ سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید. قالب را داخل فر 180 درجه سانتیگراد که از قبل گرم کردهاید، به مدت 45 تا 50 دقیقه بگذارید تا بپزد. بعد از پخت حتما با فرو کردن یک سیخ چوبی داخل کیک از پخت آن مطمئن شوید؛ سپس قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید خنک شود و بعد کیک را از قالب جدا کنید، نوش جان.
0 دیدگاه