«تابناک با تو» - فرق نمیکند عروس قدیمی باشید یا جدید، مهم این است که با پخت این غذا خانواده شوهرتان را یکبار برای همیشه حیرتزده کنید! پلو گوشت عربی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محبوب کشورهای عربی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی یا گوساله 400 گرم
سیر 2 حبه
پیاز 2 عدد متوسط
لپه 1 پیمانه
کشمش پلویی 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
برنج 4 پیمانه
سیب زمینی به مقدار کافی
چوب دارچین و دانه فلفل سیاه به مقدار کافی
میخک و برگ بو به مقدار کافی
فلفل سیاه، نمک و زردچوبه به مقدار کافی
پودر دارچین، ادویه مخلوط و پودر هل به مقدار کافی
مرحله اول
برای تهیه پلو گوشت عربی خوشمزه در ابتدای کار برنج را شسته و به همراه مقداری نمک درون یک کاسه حاوی آب میریزیم تا به مدت یک ساعت درون آب بماند و خیس بخورد. حالا گوشت را به صورت مکعبی خرد میکنیم.
مرحله دوم
در ادامه گوشت را به همراه آب، سیر و مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه درون زودپز ریخته و اجازه میدهیم گوشت کاملا پخته شود. حالا لپه را شسته و درون یک قابلمه حاوی آب میریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت گذاشته تا لپه پخته شود.
مرحله سوم
پس از پخته شدن گوشت آنرا از زودپز خارج کرده و آب گوشت را از صافی رد میکنیم تا یکدست شود، سپس برای پخت برنج کنار میگ ذاریم. حالا آب گوشت را به همراه چوب دارچین، دانه فلفل، میخک و برگ بو درون قابلمه میریزیم.
مرحله چهارم
در ادامه قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه میدهیم آب گوشت جوش بیاید، سپس برنج را شسته و به قابلمه اضافه میکنیم و آنرا به صورت کته دم میکنیم. زمانی که لپه کاملا پخته شد آنرا آبکشی میکنیم.
مرحله پنجم
حالا پیاز را به صورت نگینی ریز خرد کرده و درون یک تابع مناسب تفت میدهیم تا کمی سرخ شود، سپس گوشت پخته شده را به تابه اضافه کرده و مقداری پودر دارچین، پودر فلفل سیاه، پودر هل و ادویه مخلوط به آن میافزاییم.
مرحله ششم
در ادامه به تفت دادن ادامه میدهیم تا بوی خامی ادویهها از بین برود، سپس رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و پس از تفت دادن آب جوش را به آن میافزاییم. حالا اجازه میدهیم گوشت بپزد و ادویهها به خورد آن بروند.
مرحله هفتم
حالا درون یک تابه جداگانه مقداری روغن ریخته و کشمش را به آن میافزاییم. پس از کمی تفت دادن لپه را به تابه اضافه کرده و مقداری نمک و پودر دارچین به آن اضافه میکنیم و زمانی که لپه سرخ شد تابه را از روی حرارت بر میداریم.
مرحله هشتم
پس از گذشت 45 دقیقه زمانی که برنج دم کشید، آنرا درون ظرف مورد نظرمان ریخته، سپس حشو لپه و گوشت را به صورت پخش روی آن میریزیم. در نهایت پلو را به همراه سیب زمینی سرخ شده و ترشی سرو میکنیم. نوش جان.
0 دیدگاه