ترافل شکلات سوئیسی یکی از انواع شکلاتهای خوشمزه و بین المللی است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه ترافل شکلات سوئیسی
مرحله اول
به نقل از چی شی؛ برای تهیه ترافل شکلات سوئیسی خوشمزه در ابتدای کار پودر قند را به همراه پودر کاکائو و پودر نسکافه درون الک ریخته و درون یک کاسه مناسب الک میکنیم، سپس روغن مایع را به کاسه اضافه کرده و با قاشق مخلوط میکنیم.
مرحله دوم
حالا شکلات تختهای را روی حرارت بخار کتری بنماری میکنیم تا کاملا ذوب شود، سپس به همراه کافی میت به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم. در ادامه بیسکویت و گردو را به صورت ریز خرد میکنیم.
مرحله سوم
حالا بیسکویت و گردو را به کاسه اضافه کرده و به خوبی مخلوط میکنیم تا خمیری سفت و منسجم حاصل شود. در ادامه شیر را کم کم به کاسه اضافه کرده تا خمیر کمی نرم شود، سپس درون قالب به دلخواه میریزیم.
مرحله چهارم
حالا خمیر را به خوبی درون قالب فشار میدهیم تا منسجم شود، سپس از قالب جدا کرده و به دلخواه درون پودر نارگیل، کنجد، پودر کاکائو یا پودر پسته میغلطانیم. در نهایت ترافلها را به مدت 1 ساعت درون یخچال میگذاریم. ترافل شکلات سوئیسی شما آماده است. نوش جان.
0 دیدگاه