امروز قصد داریم آموزش لقمه های سیب زمینی و برگر را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
سیب زمینی نیمه آماده 16 عدد
گوشت چرخ کرده گوساله یا بوقلمون 450 گرم
ادویه مخلوط 2 قاشق غذا خوری
گوجه فرنگی گیلاسی4 عدد
سس خردل به مقدار لازم
سس کچاپ و خامه ترش و خیار شور به مقدار لازم
طرز تهیه لقمههای سیب زمینی و برگر
فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. کف سینی فر یک لایه فویل بگذارید. سیبزمینیها را با فاصله درون سینی بچینید و به مدت 18 تا 20 دقیقه در فر بپزید تا کاملا برشته و طلایی شوند.
سپس از فر خارج و فر را خاموش کنید. کبابپز را روشن کنید. در این مرحله، در یک کاسه متوسط، گوشت و ادویه را با یکدیگر مخلوط کنید.
آنها را در دست به شکل مینیبرگر حالت دهید و 16 عدد درست کنید. در تابه، روی حرارت ملایم، برگرهای را سرخ کنید و سپس آنها را روی دستمال کاغذی حولهای بچینید تا روغنشان گرفته شود.
برگرها را روی سیبزمینیها قرار دهید. روی آن پنیر و یک نیمه گوجهفرنگی بگذارید. این برگرها را با سس خردل، کچاپ، خامه ترش و خیارشور سرو کنید.
0 دیدگاه