چای از دیرباز مورد توجه افراد زیادی در محدوده آسیا و خاورمیانه، آفریقا و انگلیس بوده است. چای مراکشی همانطور که از نامش پیداست مربوط به کشور مراکش بوده و با چای سبز و نعنا و دارچین تهیه میشود. این چای به روش بقیه چایها دم میکشد و نیاز به جوشاندن ندارد. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چای مراکشی در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه چای مراکشی
مرحله اول
به نقل از چی شی؛ برای تهیه چای مراکشی ابتدا یک قوری مناسب انتخاب میکنیم، سپس چای سبز را به همراه چوب دارچین و برگ نعناع درون آن میریزیم. در ادامه آب جوش را به قوری اضافه میکنیم.
مرحله دوم
در این مرحله درب قوری را قرار میدهیم، سپس آنرا روی بخار کتری یا سماور قرار میدهیم تا چای دم بکشد. برای دم کشیدن چای به طور کامل به 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز داریم. پس از گذشت این زمان چای تقریبا آماده است.
مرحله سوم
حالا در این مرحله چند بار پای را در لیوان ریخته و دوباره به قوری بر میگردانیم. میتوان این چای را به همین شکل در فرنچ پرس سرو نمود. چای مراکشی شما آماده است. این چای خوشمزه و خوش عطر را در کنار نبات و برش لیمو سرو میکنیم.
0 دیدگاه