کله جوش یکی از غذاهای سنتی است که در شهرهای حاشیه کویر بیشتر مصرف میشود. اصفهان، یزد، قزوین و خراسان جنوبی شهرهایی هستند که این غذا در آن مناطق محبوبیت بیشتری دارد و خاستگاه آن است. کلهجوش طبعی گرم دارد و سرشار از کلسیم و فسفر است! به همین سبب بیشتر در ماههای سرد سال خورده میشود.
فوتوفنهای طرز تهیه کله جوش
یکی از نکاتی که باعث خوشمزهتر شدن کال جوش میشود این است که آن را با کشک محلی تهیه کنید. کشک پاستوریزه خیلی مناسب تهیه این غذا نیست. برای تهیه کله جوش از ماست و دوغ هم استفاده میشود که طعم و مزه آن به پای کال جوش با کشک نمیرسد. در بعضی از مناطق این غذا را با گوشت چرخ کرده هم درست میکنند.
برای اینکار کافیست گوشت را با یکی دو عدد پیاز و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و با آن کوفته ریزه درست کنید. کوفتهها را ابتدا در روغن سرخ کنید و سپس بگذارید با بقیه مواد بپزند.
0 دیدگاه