در مطلب زیر طرز تهیه سالاد تن ماهی و ذرت ساده را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
زمان آماده سازی مواد: 30 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
تن ماهی: 1 عدد
ذرت شیرین: 1 کنسرو
سیب زمینی (آبپز): 2 عدد متوسط
پیازچه: 5 عدد
جعفری خرد و ساطوری شده: 1 قاشق غذاخوری
زیتون (بدون هسته): 200 گرم
گوجه گیلاسی: 10 عدد
سس مایونز یا ماست چکیده: 4 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
در اولین قدم، تن ماهی و کنسرو ذرت را به مدت حداقل 20 دقیقه در آب در حال جوشیدن قرار دهید تا سموم موجود در تن از بین برود.
سیب زمینی ها را بشویید و با پوست آبپز کنید. اگر پوست سیب زمینی را بگیرید، طعم آن بعد از آبپز شدن، شیرینی و خوشمزگی زیادی ندارد. البته بهترین روش، بخارپز کردن است. سیب زمینی ها را یا در دستگاه بخارپز یا روی بخار آب در حال جوش و در یک صافی قرار دهید تا زمانی که نرم شوند. بعد از آبپز و سرد شدن، آن ها را به صورت نگینی خرد کنید.
پیازچه ها را بشویید و خرد کنید. جعفری را بشویید و ساطوری و ریز خرد کنید. شوید هم یکی از سبزی هایی است که در طرز تهیه سالاد تن و ذرت طعم لذیذی به این غذا می دهد. می توانید در کنار جعفری، از شوید یا سبزی های معطر و تازه دیگر استفاده کنید.
سس مایونز را به همراه آبلیمو، به سبزیجات اضافه کنید و مواد را به هم بزنید تا یکدست شوند. نمک و فلفل را اضافه کنید. تن ماهی جوشیده شده را بعد از سرد شدن، در ظرف مناسب بریزید و با چنگال آن را له کنید تا بافت ماهی های تن از هم باز شود.
کنسرو ذرت را به تن ماهی اضافه کنید. سیب زمینی های نگینی شده، زیتون بدون هسته (ترجیحا خرد شده) و در ادامه، سبزیجات و سس مایونز را با مواد، به خوبی مخلوط کنید. سپس ظرف را در یخچال بگذارید. در زمان سرو، روی سالاد تن و ذرت را با کمی سبزی معطر و گوجه های گیلاسی تزیین کنید.
0 دیدگاه