کد خبر : 1158221
شروع به کار اولین مرکز تولید نان ارگانیک در جزیره کیش
کاوه هدایتی نژاد مدیر و سرمایه گذار نان دامون که بیش از ۱۰ سال در زمینه پخت نان های حجیم و فانتزی در جزیره کیش فعالیت دارد در جمع خبرنگاران گفت: علم روز دنیا به سمت تولید نان های غنی شده با استفاده از خمیر ترش میرود و به همین دلیل جهت بهره مندی مردم و گردشگران کیش از این امکان و دریافت نان باکیفیت غنی شده طبیعی از یک سال قبل اقدام به تجهیز کارگاه و تهیه تجهیزات و مذاکره با سرشف مجرب کشورمان استاد سعید مردوار معروف به سعید بیکر جهت حضور و راه اندازی و آموزش علاقمندان و پرسنل این کارگاه کردیم . وی افزود در پروسه تولید نان با استفاده از خمیر ترش از هیچ افزودنی و مواد حجم دهند و شیمیایی استفاده نمیشود .
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی حریم نیوز:   هدایتی نژاد افزود : مرحله تهیه خمیر تا مرحله پخت حداقل ۲۰ ساعت طول می کشد که ۱۵ ساعت از آن مرحله استراحت دادن به خمیر در سردخانه است و مراحل فرآوری و پخت نهایی که در فرهای مخصوصی دارای کف سنگی صورت می گیرد که از کشورهای ایتالیا و فرانسه وارد جزیره کرده ایم . وی حداقل زمان بخت نان در این فرها را برای انواع نان متفاوت ذکر کرد و گفت ماندگاری این نمونه نان بسیار بالاست و بدون بیات شدن و کپک زدن حداقل ۱۰ روز قابلیت ماندگاری دارند . وی در ادامه گفت کار تولید خمیرنان ترش با دست و با ظرافت خاص انجام میشود و از آردهای با کیفیت چاودار و آرد جو که با قیمت بسیار بالا نسبت به آردهای معمولی تهیه و وارد جزیره میکنیم تولید میشود و به همین جهت قیمت نان های تهیه شده با خمیر ترش اندکی بالاست .

این سرمایه گذار بخش خصوصی ادامه داد از آنجایی که این نان با مواد ارگانیک تهیه میشود دارای املاح ، پروتئین و ویتامین های غنی شده است و  به هیچ وجه دور ریز ندارد و سلامت افراد جامعه تضمین شده ، همچنین در طولانی مدت صرفه جویی اقتصادی را در پی دارد . وی وزن چا نه های نان ترش استاندارد را حداقل ۹۰۰ گرم ذکر کرد و افزود با عنایت به ذائقه مردم اقدام به تولید نان با استفاده از سبزیجات و مواد ارزشمند طبیعی دیگر مانند زیتون و گردو جهت بهره مندی تمام ذائقه ها کرده ایم .

در ادامه افتتاح این کارگاه تولید نان ، شف سعید مردوار ( سعید بیکر) در مورد شیوه فرآوری خمیر و پخت نان توضیح داد و گفت خمیر ترش بر پایه تخمیر اسید لاکتیک و تجزیه باکتری های پرو بیوتیک ایجاد میشود وی خاصیت این باکتری برای سلامتی بدن ، هضم مناسب غذا و کاهش اسید خمیر مهم ارزیابی کرد و افزود نان خمیر ترش بعلت وجود باکتری های پرو بیوتیک بسیار مقوی است و از ایجاد اسید فیتیک در معده جلوگیری و‌ با تجزیه مناسب با اسید پرو بیوتیک باعث هضم مناسب نان در معده میشود و به جهت وجود املاح زیاد با یک قرص نان فرد به راحتی سیر میشود.

وی ادامه داد استفاده از این نان باعث تنظیم شاخص کلسترول خون و پایین آمدن قند خون و رقیق شدن جریان خون و افزایش گلبول های سفید خون میشود . استاد پخت بین المللی نان ادامه داد و گفت در این تولید این نوع نان به هیچ عنوان از مواد افزودنی استفاده نمیشود بطوری که آرد با کیفیت در زمانی طولانی تبدیل به خمیری ترش و نهایتا تبدیل به نانی مقوی و سالم و غنی شده میشود . هدایتی نژاد مدیر نان دامون در ادامه گفتگو در مورد کیفیت آرد و محل تهیه آن توضیح داد و گفت ما جزو شرکتهای محدودی در جزیره هستیم که آرد درجه یک را بصورت آزاد از تهران و خوزستان که نظارت دقیق از کاشت و داشت و برداشت برآن میشود تهیه و استفاده میکنیم و هدف اصلی ما در مرحله اول بهره مندی مردم و گردشگران محترم جزیره از نانی با کیفیت و در مرحله بعدی و‌ مهم دیگر پایین آوردن سرانه مصرف نان در جامعه است. آن هم با دریافت نان با کیفیت و کامل و مقوی که دورریز نداشته باشد و دارای املاح و مواد مغذی باشد‌ .

وی ابراز داشت سعی داریم نیازهای جزیره را بابت استفاده از نانی مرغوب و مناسب تامین کنیم هدایتی نژاد افزود یکی از اهداف ما عرضه نان بصورت مستقیم و از پخت تا عرضه برای مردم است به تمام مراکز پذیرایی و هتل ها در صورت تمایل خدمات داده و محصول را عرضه خواهیم کرد. هدایتی نژاد گفت این کارگاه با هزینه ای بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال از یک سال قبل با اجاره محل و با تجهیز و تست گیری و برآورد آزمون و خطاها کلید خورد و ۲۲ دیماه ۹۹ با اشتغال مستقیم ۱۵ نفر خانم و آقا از کیشوندان عزیز بصورت رسمی راه اندازی و افتتاح گردید.

وی در پایان مراسم حمایت جدی سازمان منطقه آزاد و متولیان امر را در جهت ارایه خدمات بهتر به مردم و کیشوندان و بالا بردن کیفیت خدمات عمومی و باز شدن راه حضور برند های معتبر با هدف ایجاد مشاغل فاخر در جزیره کیش مهم ارزیابی کرد و خواستار حمایت جدی از مشاغل خدمتی هدفدار و استاندارد شد.

برچسب ها
‍‍‍
چاپ خبر چاپ خبر
ارسال به دیگران ارسال به دیگران
نظرات
نام و نام خانوادگی :
ایمیل :
نظر :
آخرین اخبار